Newsroom

Newsroom

Κρήτη: Είπαν το τελευταίο αντίο στην 33χρονη μητέρα που ξεψύχησε έξω από το σχολείο των παιδιών της

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης μετά την τραγική είδηση του άδικου χαμού της 33χρονης μητέρας που κατέρρευσε χθες το πρωί έξω από το σχολείο που νωρίτερα είχε αφήσει τα δύο της παιδιά.

59c0f75c1dc52475718b4578

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Μασταμπά, εκεί όπου συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο αντίο στην 33χρονη μητέρα.

Η 33χρονη Μαρία Κυριακάκη – Γεωργιάδη, είχε συνοδεύσει τα δύο παιδιά της στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου στην περιοχή του Μασταμπά και όπως συνήθιζε. περίμενε να ολοκληρωθεί η πρωινή προσευχή μαζί με άλλους γονείς που έκαναν το ίδιο.

Η άτυχη γυναίκα λίγο νωρίτερα είχε διαμαρτυρηθεί πως δεν ένιωθε καλά, χωρίς όμως κανείς να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ξαφνικά, η νεαρή μητέρα κατέρρευσε και στο σχολείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή.

Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η άτυχη γυναίκα κατέληξε έχοντας υποστεί ανεύρυσμα εγκεφάλου. 




Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…