Newsroom

Newsroom

Κρεμλίνο: Για προληπτικούς λόγους η ενίσχυση των δυνάμεων στα σύνορα με την Ουκρανία

Για προληπτικούς λόγους και ως απάντηση στην αστάθεια που επικρατεί κοντά στη ρωσική μεθόριο με την Ουκρανία, υποστηρίζει το Κρεμλίνο ότι…

russian troops 1

Για προληπτικούς λόγους και ως απάντηση στην αστάθεια που επικρατεί κοντά στη ρωσική μεθόριο με την Ουκρανία, υποστηρίζει το Κρεμλίνο ότι προχώρησε στην ενίσχυση των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή.

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του Βλάντιμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, σε ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο, από τις ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή της μεθορίου με την Ουκρανία, ορισμένες στρατοπεδεύουν εκεί μόνιμα και άλλες βρίσκονται εκεί για ενίσχυση, λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία.

Προσέθεσε ακόμη ότι η Ουκρανία είναι μια χώρα στην οποία μόλις σημειώθηκε ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, και άρα είναι φυσικό οποιαδήποτε χώρα να επιθυμεί να λάβει ιδιαίτερα μέτρα πρόληψης για να εγγυηθεί τη δική της ασφάλεια.

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου αρνήθηκε εξάλλου τις κατηγορίες για ανάμειξη του ρωσικού στρατού στα γεγονότα που σημειώνονται εντός του ουκρανικού εδάφους. Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι «εντελώς εσφαλμένοι», κατέληξε ο κ. Πεσκόφ.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους