"Κράξιμο" οπαδών του Παναθηναϊκού στο Instagram του Μπεργκ

Διαδυκτιακή επίθεση στον Μάρκους Μπεργκ από οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Instagram, οι οποίοι κατηγορούν τον Σουηδό επιθετικό στο προσωπικό του προφίλ, για προδοσία και έλλειψη σεβασμού προς το «τριφύλλι», ενόψει της μεταγραφής του στην Αλ Αϊν!

59496b761dc524cc548b4600

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» προφανώς δεν μπορούν να συγχωρήσουν την συμπεριφορά του Σουηδού επιθετικού (εξαφανίστηκε και χωρίς άδεια πήγε να μιλήσει στα ΗΑΕ) και την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στα Εμιράτα! Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που είναι πιο ψύχραιμοι και του ζητούν να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Κάποια από αυτά αναφέρουν χαρακτηριστικά:

*«Αφεντικά του Παναθηναϊκού είναι οι οπαδοί του και δεν θα σε αφήσουν να υπογράψεις στην Αλ Αΐν χωρίς σοβαρή προσφορά».

*«Φέρε 10 εκατομμύρια και μετά πήγαινε στο αεροδρόμιο και φύγε. Κανείς δεν είναι πάνω από τον Παναθηναϊκό».

*«Μπεργκ, είσαι απίστευτος. Δεν έδειξες κανέναν σεβασμό στην ομάδα που σε έκανε αυτό που είσαι σήμερα. Αυτά τα παιχνίδια που παίζεις σε βάρος του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες θα σε κάνουν ανεπιθύμητο στην Ελλάδα ακόμα και για διακοπές. Πες στους Άραβες να πληρώσουν αν σε θέλουν».

*«Αν θέλεις να πας στην Αλ Αΐν, πες τους να πληρώσουν τη ρήτρα και δείξε λίγο σεβασμό στην ομάδα που σε βοήθησε να κάνεις restart στην καριέρα σου. Δεν υπάρχει κανείς λόγος να συμπεριφέρεσαι έτσι στον Παναθηναϊκό».

*«Ντροπή σου, Μάρκους! Η επιλογή σου είναι απόλυτα αποδεκτή, αλλά το παιχνίδι που παίζεις με την Αλ Αΐν κατά του Παναθηναϊκού είναι βρώμικο. Εμείς σε κάναμε ό,τι είσαι σήμερα. Πριν έρθεις, η καριέρα σου κινδύνευε».

*«Δεν με νοιάζει ότι φεύγεις, προδότη. Από ήρωας έγινες μηδενικό. Είναι προδοσία αυτό που κάνεις. Κυνηγάς τα χρήματα σαν τις π…».

*«Μάρκους, ελπίζω ότι τελικά θα δείξεις κάποιο σεβασμό στο συμβόλαιο και στην υπογραφή σου».

*«Κάναμε λάθος που σε αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Εσύ ποτέ δεν αγάπησες τον Παναθηναϊκό. Η χώρα και η ομάδα μας ανέστησαν την καριέρα σου. Αλλά προφανώς τα λεφτά είναι πιο σημαντικά για εσένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα. Δεν αξίζεις να φοράς άλλο τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

*«Ντροπή σου! Γύρισες στην Εθνική σου χάρη στον Παναθηναϊκό!».

*«Λεφτά, ποδόσφαιρο, καλή δουλειά Μάρκους…».

*«Αν φύγεις έτσι, θα απογοητεύσεις χιλιάδες μικρά παιδιά που σε είχαν ίνδαλμα. Μερικά πράγματα δεν μπορείς να τα αγοράσεις με λεφτά…».

Πηγή: gazzetta.gr

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

χρονοπουλου10

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση - Η ιατροδικαστική έκθεση δεν…