Κουτσούμπας: Απαράδεκτες και προκλητικές οι νέες αυξήσεις-φωτιά στα διόδια

«Ο λαός μας δεν αντέχει άλλο να χρυσοπληρώνει ακόμα και τους δρόμους. Οι νέες αυξήσεις-φωτιά στα διόδια είναι απαράδεκτες, προκαλούν.…

koytsoympas 1

«Ο λαός μας δεν αντέχει άλλο να χρυσοπληρώνει ακόμα και τους δρόμους. Οι νέες αυξήσεις-φωτιά στα διόδια είναι απαράδεκτες, προκαλούν. Μέχρι πότε ο εργαζόμενος, ο άνεργος, ο επαγγελματίας, ο αγρότης θα πληρώνουν πανάκριβα την κατασκευή οδικών αξόνων για να εξασφαλίζουν κέρδη μια χούφτα εταιρείες-μονοπώλια, σε βάρος του λαού που υποφέρει;» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας για τις νέες αυξήσεις στα διόδια.

«Η λαϊκή κατακραυγή πρέπει να κατευθυνθεί τόσο απέναντι στη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τις προκλητικές αυξήσεις στα διόδια, αλλά και στις εναλλακτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που τώρα μιλά για επιβολή ‘αναλογικών διοδίων’, δηλαδή πάλι ο λαός να ακριβοπληρώνει τα διόδια» .
«Το ΚΚΕ με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ζητά την πλήρη κατάργηση όλων των διοδίων. Αυτή αποτελεί και τη μόνη, φιλολαϊκή λύση».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…