Newsroom

Newsroom

Κόρινθος: Ο Εσταυρωμένος που… "δακρύζει" μετά τις εκλογές

Περιέργεια προκαλεί το φαινόμενο που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο μικρό χωριουδάκι Ασπρόκαμπος στην Κορινθία. Ο μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, τονίζει στο…

Περιέργεια προκαλεί το φαινόμενο που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο μικρό χωριουδάκι Ασπρόκαμπος στην Κορινθία. Ο μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι από την ημέρα των εκλογών, ένα ελαιώδες και κολλώδες, άοσμο υγρό εκχέεται από τον Εσταυρωμένο. Πρόκειται για έργο των αρχών του περασμένου αιώνα, που βρίσκεται στο ιερό της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου.

Ο μητροπολίτης Κορίνθου αναμένεται –όπως είπε- να ενημερώσει την Ιερά Σύνοδο, ενώ θα καλέσει και επιστήμονες προκειμένου να εξετάσουν το φαινόμενο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι οι κάτοικοι του χωριού περιφρουρούν το ιερό της εκκλησίας, αρνούμενοι να μετακινηθεί ο Εσταυρωμένος ή να πάρει κάποιος υγρό ώστε να σταλεί για ανάλυση στο Χημείο. 

Τέλος, ο μητροπολίτης Διονύσιος είπε πως δεν επιθυμεί να διαφημίζεται το γεγονός αν πρώτα δεν ερευνηθεί από ειδικούς, επισημαίνοντας ότι σε θέματα πίστεως πρέπει να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως σε αρκετές περιπτώσεις κατά το παρελθόν, επιτήδειοι «έπαιζαν» με την πίστη συνανθρώπων μας, κάνοντας εικόνες να «δακρύζουν», χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους, όπως θαλασσινό νερό, βερνίκι ή πετρέλαιο υψηλής πυκνότητας.

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…