Newsroom

Newsroom

Κόντρα για την υποψηφιότητα Τσίπρα

    «Αυτούς «ξέρουν», αυτούς «εμπιστεύονται»: την κ. Μέρκελ και τους συμμάχους της». Με αυτή τη δήλωση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ…

tsipras2

 

 

«Αυτούς «ξέρουν», αυτούς «εμπιστεύονται»: την κ. Μέρκελ και τους συμμάχους της». Με αυτή τη δήλωση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην απαξιωτική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας η οποία έκανε λόγο για εκπροσώπηση των περιθωριακών κομμάτων της Ευρώπης απο τον Αλ. Τσίπρα ο οποίος και επισήμως, με 84,1%, πήρε το χρίσμα της υποψηφιότητας για την προεδρεία της ΕΕ.

Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «δεν περιμέναμε από τους εγχώριους συμμάχους της κ. Μέρκελ ούτε να αναγνωρίσουν τη σημασία της υποψηφιότητας του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία της Κομισιόν, ούτε να γνωρίζουν τις θέσεις των ευρωπαϊκών κομμάτων που απαρτίζουν το ΚΕΑ για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων στην Ευρώπη».

«Το μόνο που ξέρουν είναι να δηλώνουν τυφλή υποταγή στους νεκροθάφτες των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Αυτούς «ξέρουν», αυτούς «εμπιστεύονται»: την κ. Μέρκελ και τους συμμάχους της», καταλήγει.

 

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση της σχολίασε την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Τσίπρα, ως εξής:

“Τα περιθωριακά κόμματα της Ευρώπης αποφάσισαν σήμερα, ότι ο καλύτερος  εκπρόσωπός τους είναι ο κ. Τσίπρας. Κομμουνιστικά, Σταλινικά απολιθώματα, με ακραίες θέσεις, απόγονοι των πιο σκληρών καθεστώτων που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα έναν “άξιο υποψήφιο”. Δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση ότι η πλειοψηφία των κομμάτων αυτών δεν έχουν καταφέρει καν να εκλέξουν βουλευτή στα κοινοβούλια των χωρών τους, και τα περισσότερα από αυτά έχουν ακραίες  αντιευρωπαϊκές θέσεις.”

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…