Κοντομηνάς: "Ο Alpha δεν θα κλείσει – σας δείχνω στενοχωρημένος;"

Ενημέρωση προς τους εργαζόμενους του Alpha έκανε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Τους μάζεψε στο αμφιθέατρο του καναλιού στην Κάντζα. «Ο Alpha δεν θα κλείσει», τους διαβεβαίωσε με κατηγορηματικό τρόπο.

57ced05f1dc52446158b45c4

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Και ήταν εκεί όλα τα μεγάλα ονόματα του σταθμού, από τον Λάκη Λαζόπουλο έως τηνΕλένη Μενεγάκη. Σίγουρα θα ήταν και ο Δήμος Βερύκιος, συγκινημένος να υποθέσω όπως συνήθως.

«Σας δείχνω στενοχωρημένος;» τους είπε με χαμόγελο και συνέχισε: «Τέτοιες καταστάσεις είναι η καλύτερή μου, έχω μάθει στα δύσκολα, μου αρέσει να παλεύω».

Τους καθησύχασε πως θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά το κανάλι μέσα από τηνόμιμη οδό και αποκάλυψε πως υπάρχουν προγραμματισμένες κινήσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

«Η αλλαγή είναι πρόοδος», τόνισε, «κανείς σας δεν θα χάσει τη δουλειά του».

Διακινδύνευσε και μία πρόβλεψη, πως ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες δεν θα έχει καλή κατάληξη. Θα δούμε στο τέλος τι εννοεί ο κ. Κοντομηνάς και αν (θα) έχει δίκιο…

«Δεν φοβάμαι καμία κυβέρνηση», είπε, «γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας».

Όπως σας είπαμε ήδη από το πρωί, υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ Καλογρίτσα και Κοντομηνά, ενώ πληροφορίες λένε πως μπορεί να ακολουθήσει και άλλη μία με τον Μαρινάκη.

Πηγή: efsyn.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…