Newsroom

Newsroom

Κλίμα "εμφυλίου" στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ – Διεκόπη η συνεδρίαση

Διεκόπη η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην οξυνθεί περαιτέρω το κλίμα. Πληροφορίες αναφέρουν οτι το…

benizelos pasok sxhma 1

Διεκόπη η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην οξυνθεί περαιτέρω το κλίμα. Πληροφορίες αναφέρουν οτι το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κ. Τόνια Αντωνίου στην παρέμβασή της υποστήριξε ότι το εγχείρημα των 58 ουσιαστικά απέτυχε, μετά το ρήγμα πριν δύο εβδομάδες, υποστηρίζοντας πως υπήρξαν λάθη και από τα μέλη της πρωτοβουλίας.

Την ίδια ώρα, άφησε αιχμές πως το συγκεκριμένο εγχείρημα υπονομεύτηκε, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά πως “η Ελιά βγαίνει καψαλισμένη”.

Η κα Αντωνίου επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του κ. Κώστα Σκανδαλίδη κάνοντας λόγο για απαράδεκτες δηλώσεις. Να σημειωθεί ότι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην υπουργός είχε δηλώσει πως το ΠΑΣΟΚ πεθαίνει και δανείζει τα στελέχη του σε άλλα κόμματα.

Μετά την τοποθέτηση της, ο κ. Σκανδαλίδης επιχείρησε να λάβει τον λόγο για να απαντήσει στην Τόνια Αντωνίου, αλλά τον διέκοψε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος επεσήμανε ότι αφού δεν μπορεί να γίνει εποικοδομητική συζήτηση, ας μην “υπονομεύσουμε το διήμερο που έρχεται, δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε, θα τα πούμε αύριο και μεθαύριο στο ΣΕΦ”.