Κλειστός ο δρόμος Λαμίας – Καρπενησίου λόγω κακοκαιρίας – Ακινητοποιήθηκαν τρένα στη Φθιώτιδα

Προβλήματα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών σε Λαμία και Δυτική Φθιώτιδα. Στο 12ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας – Καρπενησίου, στον σιδηροδρομικό σταθμό του Λιανοκλαδίου, η κυκλοφορία έχει διακοπεί. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο έχουν ακινητοποιηθεί 30 οχήματα.

57d30df11dc524174e8b4b97

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, οι οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους ενώ πυροσβέστες πραγματοποιούν έρευνα για να εντοπίσουν πιθανά εγκλωβισμένα Ι.Χ.

Διακόπηκε και η κυκλοφορία των τρένων. Σύμφωνα με πληροφορίες δυο τρένα που κινουταν από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα έχουν ακινητοποιηθεί. Το ένα στη Στύρφακα και ένα άλλο στο Δομοκό. Επίσης το τρένο που πήγαινε από Αθήνα – Θεσσαλονίκη σταμάτησε στο Λιανοκλάδι μέχρι νεωτέρας. Ο ΟΣΕ θα μεταφέρει τους επιβάτες με λεωφορεία μέχρι να καθαριστούν οι γραμμές που πλημμυρισαν σε διάφορα σημεία της Φθιώτιδας.

Επίσης προβλήματα υπάρχουν και σε άλλα σημεία, ενώ το κέντρο της Π.Υ. έχει δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα για άντληση υδάτων από σπίτια, σε Σταυρό, Λυγαριά, Αμούρι και αλλού.

Η αστυνομία σταμάτα την κίνηση των αυτοκινήτων που κινούνται προς Καρπενήσι λίγο μετά τη Λαμία. Ουρές χιλιομέτρων έχουν δημιουργηθεί, ενώ μηχανήματα της περιφέρειας Στερεάς συμμετέχουν στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού των αυτοκινήτων.

Σε ένα μεγάλο μέρος της περιοχής έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση και πολλά χωρία είναι χωρίς ρεύμα. Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, εκατοντάδες σπίτια στη Λαμία και τα χωριά έχουν πλημμυρίσει.

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ και lamiareport.gr

Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

ΤΕΜΠΗ Ατυ

Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

Η αντεισαγγελέας εφετών Λάρισας «βάζει στην θέση της» την εισαγγελέα Ειρήνη Κεχαγιά και διατάσσει την…

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

alcohol 492871 1920

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Να αυξηθούν οι φόροι, να περιοριστούν τα σημεία πώλησης και οι διαφημίσεις και να απαγορευθούν…