Newsroom

Newsroom

Κι όμως ο 39χρονος Μακρόν έχει τρία παιδιά και επτά εγγόνια

Ο Εμμανουέλ Μακρόν, ο νικητής του του πρώτου γύρου των γαλλικών εκλογών είναι μόλις 39 ετών, ωστόσο, έχει τρία παιδιά και επτά εγγόνια.

58fdcdf21dc524fa148b4648

Ο Γάλλος υποψήφιος για την προεδρία, έχει παντρευτεί την κατά 20 χρόνια μεγαλύτερή του Μπριζίτ Τορνιέ, με αποτέλεσμα να βρεθεί ξαφνικά με παιδιά και εγγόνια. Μάλιστα, τα παιδιά της συζύγου του είναι, σχεδόν, συνομήλικοί του.

Η Τορνιέ από τον προηγούμενο γάμο της, από τον οποίο αποχώρησε ενώ ήταν 37 ετών για τα μάτια του Μακρόν, είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Τον Σεμπαστιάν Οζιέρ, την Λοράνς Οζιέρ και την Τιφέν Οζιέρ. Ο Σεμπαστιάν, είναι ίσως ο πιο διακριτικός από την οικογένεια, στήριξε όμως με πάθος και αυτός την υποψηφιότητα του πατριού του. Η Λοράνς, είναι 31 ετών καρδιολόγος και μητέρα δύο παιδιών.

Η Μπριζίτ Τρονιέ, ή Μακρόν εδώ και 10 χρόνια, ήταν καθηγήτρια γαλλικών του υποψήφιου Γάλλου Προέδρου. Εκείνος ήταν μόλις 17 ετών όταν της εξομολογήθηκε ότι είναι ερωτευμένος παράφορα μαζί της.

Η σχέση δεν άργησε να έρθει και αντίθετα με ότι πίστευαν πολλοί, Μακρόν και Τορνιέ είναι ακόμη μαζί!

Αν και η Μπριζίτ είναι σήμερα 59 ετών και η διαφορά ηλικίας είναι εμφανής, περιποιείται τον αυτό της, ντύνεται μοντέρνα και κομψά και δεν αποχωρίζεται τις ψηλοτάκουνες γόβες της.

Ο Μακρόν έχει δηλώσει πάντως ότι οι νεαρές κοπέλες τον κάνουν να πλήττει. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…