Κεκλεισμένων των θυρών το Μπαρτσελόνα-Λας Πάλμας

Δίχως την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί, τελικά, η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Λας Πάλμας! Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ''Μπάρτσα'' γιατί δεν ήθελε να γίνει το ματς!

59d0f8b51dc5242e038b4655

Η έκρυθμη κατάσταση στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην Καταλονία με το δημοψήφισμα για την απόσχιση, οδήγησε την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Λας Πάλμας να γίνει μεν κανονικά αλλά χωρίς την παρουσία θεατών.

Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι  υπεύθυνοι της Μπάρτσα, βλέποντας τα όσα συμβαίνουν στους δρόμους της Βαρκελώνης με αφορμή το δημοψήφισμα για την Καταλονία και τα επεισόδια συγκάλεσαν έκτακτη σύσκεψη στην οποία θα έπεφτε επί τάπητος το ζήτημα του αγώνα και τη στάση που θα τηρήσει η ομάδα.

Σύμφωνα, πάντα με την Marca, αυτό που αποφασίσθηκε και μάλιστα ζητήθηκε από τη λίγκα είναι να μην γίνει το ματς καθώς φοβούνται οι υπεύθυνοι το ενδεχόμενό να υπάρξουν επεισόδια λόγω του δημοψηφίσματος.

Μάλιστα, η ομάδα από τις Κανάριες Νήσους είχε αποφασίσει να παίξει με φανέλες πάνω στις οποίες θα υπήρχε η σημαία της Ισπανίας, στηρίζοντας την ενότητα της χώρας, πράγμα που φανερώνει ότι το πολιτικό σκηνικό μεταφέρθηκε και στον αθλητισμό. 

Τελικώς εκεί που το το ματς ήταν στον   αέρα…και όλα έδειχναν   ότι δεν  θα πραγματοποιηθεί, πάρθηκε η απόφαση να διεξαχθεί κανονικά αλλά χωρίς την παρουσία φιλάθλων στο Καμπ Νου. Μάλιστα , ο  αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα και υπεύθυνος εσωτερικών του συλλόγου, Κάρλες Βιλαρουμπί, έθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση, διότι διαφωνούσε με την απόφαση να γίνει κανονικά ο αγώνας

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των ”μπλαουγκράνα”

”Η Μπαρτσελόνα καταδικάζει τα γεγονότα που έλαβαν χώρα σε διάφορα σημεία της Καταλονίας σήμερα, προκειμένου να αποτρέψει τους πολίτες να ασκήσουν το δημοκρατικό δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης. Δεδομένης της ιδιαίτερης φύσης των γεγονότων, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι η αναμέτρηση της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα, κόντρα στη Λας Πάλμας να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, κατόπιν άρνησης της λίγκας να αναβάλει το παιχνίδι”, αναφέρει η ανακοίνωση

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο – Παραμένει υπό κράτηση

6200549

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο – Παραμένει υπό κράτηση

Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του…

Ξύλο στη Βουλή: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γραμμένο μετά την επίθεση Φλώρου – Οι τελευταίες πληροφορίες

6200552

Ξύλο στη Βουλή: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γραμμένο μετά την επίθεση Φλώρου – Οι τελευταίες πληροφορίες

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, όπως το ανακοίνωσε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Κώστας Χύτας.

Δολοφονία καρδιολόγου: Γιατί η «μαύρη χήρα» του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη;

603

Δολοφονία καρδιολόγου: Γιατί η «μαύρη χήρα» του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη;

Όσα είπε η δικηγόρος της αδελφής του θύματος Κική Πακιρτζίδου - Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις…