Newsroom

Newsroom

"Καυτό" Σάββατο

Πάνω από 36 βαθμούς θα ο υδράργυρος.

5b1b5c501dc52420798b4588

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 5 τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Βαθμιαία όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Συγκεκριμένα, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση των φαινομένων το βράδυ στα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα σποραδικών όμβρων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αλλά και τοπικές βροχές ή και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση των φαινομένων το βράδυ. Στην Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, οι οποίοι σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ιδιά ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Στα βόρεια θα είναι αρχικά γενικά αίθριος και βαθμιαία από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ οι οποίοι το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ιδιά ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 και κατά τόπους έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πιθανόν τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 και στην Κρήτη κατά τόπους έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 μποφόρ. στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.δείξει ο υδράργυρος.

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…