Newsroom

Newsroom

Κατρούγκαλος: Η ΝΔ λειτουργεί ως ηχείο αναμετάδοσης κίτρινων ΜΜΕ

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου και της Νέας Δημοκρατίας, για τις αναφορές του υπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τη Δευτέρα.

58c859831dc524cf398b45da

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να ζητηθεί να γίνουν τουρκικές συγκεντρώσεις εν όψει του δημοψηφίσματος και στην Ελλάδα, ειδικότερα στη Θράκη, ο κ. Κατρούγκαλος έκανε λόγο για υποθετικό ερώτημα.

«Εμείς προσπαθούμε πάντοτε οι σχέσεις μας με την Τουρκία να είναι φιλικές. Έχουν γίνει στο παρελθόν επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων στη Θράκη. Δεν υπάρχει λόγος να απαγορεύσουμε την επικοινωνία μαζί τους, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει και κανένας λόγος να τροφοδοτήσουμε μια ένταση, που αυτή τη στιγμή υπάρχει στην Ευρώπη και κινδυνεύει να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση Ε.Ε. – Τουρκίας».

«Ασυγχώρητη άγνοια ή βαριά επιπολαιότητα προδίδουν οι δηλώσεις Κατρούγκαλου», αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος και Σταύρος Καλαφάτης, σχολιάζοντας αναφορές του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τη Δευτέρα.

Ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε σήμερα ότι η Ν.Δ. λειτουργεί ως ηχείο αναμετάδοσης της μονταζιέρας κίτρινων ΜΜΕ ασκώντας κριτική σε ανύπαρκτες δηλώσεις μου

Σε δήλωσή του, την Τρίτη, ο κ. Κατρούγκαλος έκανε λόγο για κριτική σε «ανύπαρκτες δηλώσεις του περί δήθεν προσκλήσεων σε προεκλογικές τούρκικες συγκεντρώσεις και για ηχείο αναμετάδοσης της μονταζιέρας κίτρινων ΜΜΕ», απαντώντας στις σχετικές επικρίσεις βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που αναπαράγουν τον σχετικό θόρυβο δεν χαρακτηρίζονται από άγνοια, γιατί έχουν δει –μαζί με τον κάθε ενδιαφερόμενο- το βίντεο της συνέντευξης μου», σημείωσε ο κ. Κατρούγκαλος, προσθέτοντας πως «δείχνουν όμως ασύγγνωστη και επικίνδυνη επιπολαιότητα επιδιώκοντας να αντλήσουν μικροκομματικά οφέλη από θέματα εξωτερικής πολιτικής».

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…