Κάτι τρέχει με τα αεροπλάνα, νέο ατύχημα (βίντεο)

Κάτι συμβαίνει με τα αεροπλάνα τις τελευταίες ημέρες. Μετά από την «εξαφάνιση» του Boeing της Malaysian Airlines, ήρθε το ατύχημα…

air

Κάτι συμβαίνει με τα αεροπλάνα τις τελευταίες ημέρες. Μετά από την «εξαφάνιση» του Boeing της Malaysian Airlines, ήρθε το ατύχημα ενός Airbus 320 της USAirways στο διεθνές αεροδρόμιο της Φιλαντέλφια των ΗΠΑ για να προκαλέσει νέο πανικό.

Συγκεκριμένα, εξερράγη ένα από τα ελαστικά ενός Airbus 320 στο διεθνές αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα τμήματά του να μπουν σε μία από τις μηχανές του. Τυχεροί ήταν οι 150 επιβάτες και τα πέντε μέλη του πληρώματος, οι οποίοι πρόλαβαν να εξέλθουν από το αεροσκάφος με τις ειδικές φουσκωτές τσουλήθρες διαφυγής, που αναπτύχθηκαν αμέσως από όλες τις θύρες του.

Aυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ένας από τους μπροστινούς τροχούς εξερράγη πριν την απογείωση και τα κομμάτια του δημιούργησαν πρόβλημα σε μία από τις δύο μηχανές του με αποτέλεσμα αυτή να παρουσιάσει ανάφλεξη στο εσωτερικό της. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τρεις επιβάτες που τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διαδικασία της εκκένωσης του αεροσκάφους, ενώ εμπειρογνώμονες από το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών μεταβαίνουν στη Φιλαδέλφεια για να ερευνήσουν το γεγονός.

Το αεροπλάνο θα αναχωρούσε από τη Φιλαδέλφεια στις 6.30 το απόγευμα με προορισμό τη Φλόριντα. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με το Concorde της Air France τον Ιούλιο του 2010, όπου είχαν χάσει τη ζωή τους όλοι οι επιβάτες και το δυστύχημα τότε ήταν η αφορμή να αποσυρθούν όλα τα υπερηχητικά Concorde από την κυκλοφορία  συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της British Airways.

Δείτε βίντεο:

 

 

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το σχόλιο on air για την αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA και την υποψηφιότητα Μελέτη (video)

Αναστασοπούλου

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το σχόλιο on air για την αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA και την υποψηφιότητα Μελέτη (video)

«Να πούμε ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δέχονται ασύλληπτη επίθεση από τους λεγόμενους "κομματικούς στρατούς"…

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Καιρός

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Ο καιρός θα σημειώσει σημαντική επιδείνωση - Έρχονται καταιγίδες και ενισχυμένοι άνεμοι