Newsroom

Newsroom

Κάτι παραμονεύει στο σκοτάδι στο δεύτερο trailer του It Comes at Night

Ένα ρητό λέει ότι «το μεγαλύτερο κακό σε αυτόν τον κόσμο γίνεται από ανθρώπους με καλές προθέσεις». Μετά την επιτυχημένη ταινία Get Out, που είδαμε φέτος, έρχεται ένα ακόμη αριστούργημα τρόμου, το It Comes at Night του Trey Edward Shults, το οποίο έχει σήμερα ποσοστό 100% στη βαθμολογία στο Rotten Tomatoes.

5932d4251dc52433718b4b1a

Σύμφωνα με το bloody.gr, η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 9 Ιουνίου, ενώ επίσημη ανακοίνωση προβολής στη χώρα μας δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα. Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο, έντονο και μυστηριώδης trailer που δεν «χαλάει» τις λεπτομέρειες της ταινίας.

Ο νεαρός σκηνοθέτης Trey Edward Shults, μετά το Krisha, το οποίο έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και αποθεωτικές κριτικές, επιστρέφει με τη δεύτερη ταινία του, στην οποία πρωταγωνιστεί ο εξαιρετικός Αυστραλός ηθοποιός Joel Edgerton.

Η υπόθεση της ταινίας είναι γνωστή. Ένας πατέρας θα προσπαθήσει να προστατεύσει πάση θυσία τη γυναίκα και το γιο του από μια κακόβουλη, μυστηριώδη παρουσία που τους τρομοκρατεί ακριβώς έξω από το σπίτι τους.

Πηγή: bloody.gr