Κατηγορούμενος πέταξε το Ευαγγέλιο στην εισαγγελέα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ελληνική αίθουσα Δικαστηρίου. Ένας κατηγορούμενος πέταξε το Ευαγγέλιο προς την εισαγγελέα.

57d157371dc524164e8b497c

Ειδικότερα, κατά την εισαγγελική πρόταση επί των ποινών, 28χρονος, ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων, σηκώθηκε από το εδώλιο, άρπαξε το Ευαγγέλιο και το εκσφενδόνισε προς την εισαγγελέα της έδρας.

Αστυνομικοί – φρουροί έπεσαν άμεσα πάνω του και τον ακινητοποίησαν, ενώ δικαστές και ένορκοι αποσύρθηκαν από την έδρα.

Η δίκη διακόπηκε προσωρινά, ενώ το συμβάν καταγράφηκε στα πρακτικά και αναμένεται να κινηθεί ποινική διαδικασία εναντίον του. Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο πατέρας του 28χρονου, απευθυνόμενος προς την Εισαγγελέα, είπε «ξεχάσατε τη θανατική ποινή».

Η δίκη συνεχίστηκε μετά τη διακοπή και το δικαστήριο καταδίκασε τον 28χρονο σε συνολική ποινή κάθειρξης 24 ετών. Νωρίτερα στην απολογία του, ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, τις οποίες χαρακτήρισε ως «κατασκευασμένες» εξαιτίας της «αναρχικής δράσης» του.

Από την άλλη, ο 29χρονος συγκατηγορούμενός του ομολόγησε την ένοπλη ληστεία -η λεία της οποίας ήταν 7.100 ευρώ- και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών, αφού του αναγνωρίστηκαν δύο ελαφρυντικά (πρότερος έντιμος βίος και ειλικρινής μεταμέλεια).

Το δικαστήριο ανέστειλε την ποινή του για τέσσερα χρόνια, υπό τον όρο ότι κατά το διάστημα αυτό θα παρακολουθεί θεραπευτικό πρόγραμμα λόγω της τοξικομανίας του.

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…