Κατασχετήριο στο Βενιζέλο από τους απλήρωτους εργαζόμενους της εφημερίδας "Αγγελιοφόρος"

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι ανάμεσα στους ιδιώτες και φορείς εναντίον των οποίων οι εργαζόμενοι του "Αγγελιοφόρου" της Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε κατασχέσεις εις χείρας τρίτων, καθώς είναι απλήρωτοι από την εφημερίδα εδώ κι οκτώ μήνες. Οι εργαζόμενοι ζητούν από πελάτες της εταιρίας που εμφανίζονται να οφείλουν στην εταιρία χρήματα, να πληρώσουν απευθείας τους εργαζόμενους της εφημερίδας στη βάση δικαστικών αποφάσεων που έχουν οι εργαζόμενοι για τα δεδουλευμένα τους.

venizelos 56 0

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι ανάμεσα στους ιδιώτες και φορείς εναντίον των οποίων οι εργαζόμενοι του “Αγγελιοφόρου” της Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε κατασχέσεις εις χείρας τρίτων, καθώς είναι απλήρωτοι από την εφημερίδα εδώ κι οκτώ μήνες. Οι εργαζόμενοι ζητούν από πελάτες της εταιρίας που εμφανίζονται να οφείλουν στην εταιρία χρήματα, να πληρώσουν απευθείας τους εργαζόμενους της εφημερίδας στη βάση δικαστικών αποφάσεων που έχουν οι εργαζόμενοι για τα δεδουλευμένα τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χρωστά στην εφημερίδα ποσό μεγαλύτερο των 30.000 ευρώ. Ο Βενιζέλος κι οι υπόλοιποι ιδιω΄τες και φορείς που χρωστούν στην εφημερίδα έχουν περιθώριο λίγων ημερών προκειμένου να απαντήσουν εάν και πώς σκοπεύουν να καλύψουν την οφειλή τους.

Υπενθυμίζεται πως ο Βαγγέλης Βενιζέλος συνδέεται με εξ αγχιστείας συγγενική σχέση με τον επιχειρηματία του εντύπου κ. Μπακατσέλο.

Πριν λίγες εβδομάδες η ιδιοκτησία της εφημερίδας προχώρησε σε παύση πληρωμών και κατέθεσε αίτηση πτώχευσης, η οποία θα συζητηθεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης στις 27 Νοεμβρίου.

Οι εναπομείναντες 108 εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι τους τελευταίους 8 μήνες, ενώ βρίσκονται υπό ένα ιδιότυπο καθεστώς εργασιακής ομηρίας καθώς και δεν έχουν απολυθεί αλλά ούτε και εργάζονται.

ΦΩΤΟ: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, eurokinissi

Ξεσηκωμός στην Αργεντινή – Μαζικές διαδηλώσεις υπέρ της δημόσιας δωρεάν παιδείας (photos)

AP24114688766400

Ξεσηκωμός στην Αργεντινή – Μαζικές διαδηλώσεις υπέρ της δημόσιας δωρεάν παιδείας (photos)

Έως και 1 εκατομμύριο διαδηλωτές στους δρόμους - Χώροι «κατήχησης» της αριστεράς τα πανεπιστήμια, σύμφωνα…

Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπάει ο πατέρας της Κυριακής – «Να πετάξουν τη στολή οι αστυνομικοί» (video)

at agion 1 1 1

Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπάει ο πατέρας της Κυριακής – «Να πετάξουν τη στολή οι αστυνομικοί» (video)

23 ημέρες έχουν περάσει από την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, έξω από το Τμήμα των…

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

AP23317538119864

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

Ανεξάρτητη διεθνής έρευνα ζητά ο ΟΗΕ για τους ομαδικούς τάφους στα δυο μεγαλύτερα νοσοκομεία της…