Newsroom

Newsroom

Δεκάδες τραυματίες από κατάρρευση οροφής στο θέατρο Apollo στο Λονδίνο

Περισσότεροι από 80 άνθρωποι τραυματίσθηκαν εκ των οποίων επτά σοβαρά όταν κατάρρευσε μέρος της οροφής στο κατάμεστο θέατρο Apollo στο…

theatro

Περισσότεροι από 80 άνθρωποι τραυματίσθηκαν εκ των οποίων επτά σοβαρά όταν κατάρρευσε μέρος της οροφής στο κατάμεστο θέατρο Apollo στο κεντρικό Λονδίνο. Όλοι όσοι είχαν παγιδευτεί απεγκλωβίστηκαν, σύμφωνα με τις ομάδες διάσωσης.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι άκουσε ήχους σπασίματος πριν η οροφή καταρρεύσει, περίπου στις 10:15 ώρα Ελλάδας, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η παράσταση.

«Κληθήκαμε περίπου στις 20:15 στο Apollo Theatre μετά την κατάρρευση της οροφής κατά την διάρκεια ενός θεάματος», δήλωσε εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ, τονίζοντας  ότι έλαβε «γνώση ότι υπάρχουν πολλά θύματα» χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει για το εάν πρόκειται για νεκρούς ή τραυματίες.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι κατέρρευσε τμήμα του θεωρείου με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να παγιδευθούν και να υπάρξουν θύματα.

Επιτόπου έχουν σπεύσει περιπολικά, μέλη των υπηρεσιών διάσωσης και οκτώ πυροσβεστικά οχήματα.

Στο θέατρο, όπου βρίσκονταν περίπου 700 θεατές, παιζόταν το βραβευμένο έργο The Curious Incident Of The Dog in the Night-time (Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα) του Μαρκ Χάντον.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…