Newsroom

Newsroom

Καταδίωξη στην Αθηνών-Λαμίας: Οδηγούσε ανάποδα για 175 χλμ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για την κινηματογραφική καταδίωξη το πρωί της Δευτέρας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας όπου είχε τελικά ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 48χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και να τραυματιστεί ο οδηγός φορτηγού που μπήκε στο διάβα του.

5a9d2a911dc52476488b4569

Συγκεκριμένα, ο οδηγός του λευκού Opel Astra διένυσε ανάποδα μια απόσταση περίπου 175 χλμ. Οι κάμερες κυκλοφορίας συνέλαβαν το αυτοκίνητο να μπαίνει στο ύψος του Βελεστίνου στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη αλλά να κινείται προς Αθήνα!

Άμεσα σήμανε συναγερμός στα τμήματα τροχαίας της εθνικής οδού καθώς το λευκό αυτοκίνητο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε αναπτύξει ταχύτητα 130χλμ.

Αμέσως διεκόπη η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη προκειμένου ο 48χρονος να μην συναντήσει άλλα οχήματα στην πορεία του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, επρόκειτο για αυτοκίνητο με σπασμένο παρμπρίζ και με οδηγό σε έξαλλη κατάσταση, που δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών. Τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά χτυπώντας τα και από μπροστά και από πίσω.


Χρειάστηκε, περίπου 1,5 ώρα και ένα μπλόκο από φορτηγά και περιπολικά προκειμένου να σταματήσει η εκτός ελέγχου κούρσα του λευκού Opel Astra καθώς ο 48χρονος έπεσε με δύναμη στα άλλα οχήματα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και να τραυματιστεί ένας 43χρονος οδηγός φορτηγού που ήταν πεζός στο σημείο.

Σύμφωνα με το LamiaReport ο δράστης ήταν κάτοικος Σταυρού Φαρσάλων που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε διάφορα ψυχιατρικά ιδρύματα, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε εκδηλώσει και πάλι δυσάρεστα συμπτώματα, δείγμα ότι και πάλι κάτι δεν πήγαινε καλά.






Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…