Κατά της εκπομπής Πρωταγωνιστές, στρέφεται ο Νασίμ Λομανί που βοήθησε στη μετάφραση δηλώσεων των επιζώντων στο Φαρμακονήσι

Κατά της εκπομπής Πρωταγωνιστές και στους “δήθεν δημοσιογράφους” , στρέφεται ο Nasim Lomani , μέσα απο το προσωπικό του προφίλ…

protagonistes

Κατά της εκπομπής Πρωταγωνιστές και στους “δήθεν δημοσιογράφους” , στρέφεται ο Nasim Lomani , μέσα απο το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο οποίος βοήθησε την εν λόγω εκπομπή, στη μετάφραση των δηλώσεων των επιζώντων, της τραγωδίας στο Φαρμακονήσι.

Όπως αναφέρει στο post του:

Νασίμ Λομανί
“Με έκπληξη είδα το όνομά μου στις “ευχαριστίες” στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” του Σταύρου Θεοδωρακη, χωρίς να με έχει ρωτήσει αν το θέλω. Όντως βρέθηκα εκείνη την ημέρα όταν εκείνος πήρε τις συνεντεύξεις από τους επιζώντες πρόσφυγες, όχι όμως για να βοηθήσω τους “Πρωταγωνιστές” αλλά για να προστατεύσω τους πρόσφυγες.
* Ζητώ συγγνώμη από τους πρόσφυγες που δεν κατάφερα να τους προστατεύσω απο τους δήθεν δημοσιογράφους
* Ζητώ άμεσα από τον Σταύρο Θεοδωράκη και τους “Πρωταγωνιστές” του να αφαιρέσουν το όνομά μου από την εκπομπή και αντί αυτού, αν έχουν το θάρρος, να ζητήσουν συγγνώμη από τους ανθρώπους οι οποίοι τους εμπιστεύθηκαν.
Νασιμ Λομανι”.

Η εκπομπή “Πρωταγωνιστές” προβλήθηκε τη Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στο Mega, με θέμα τον πνιγμό των 11 μεταναστών (γυναίκες και παιδιά) στο Φαρμακονήσι.
Εντύπωση προκάλεσε μεταξύ άλλων, η ήρεμη στάση των αντρών του Λιμενικού που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, καθώς επίσης και η μή χρήση του όρου “λαθρομετανάστες” απο τους τελευταίους, παρόλο που το Λιμενικό την χρησιμοποιεί στα επίσημα έγγραφά του.

 

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ