Καραθανασόπουλος: "Τσακώνεστε για τα συμφέροντα των επιχειρηματιών"

Σφοδρή επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Νίκος Καραθανασόπουλος παίρνοντας θέση για την έντονη αντιπαράθεση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επίμαχη τροπολογία που αφορά τη μη υποχρέωση πληρωμής προστίμων για λαθρεμπορία από επενδυτές που αγοράζουν εταιρία που έχει συμμετοχή το Δημόσιο και βρισκόταν μεταξύ άλλων σε καθεστώς εκκαθάρισης.

58e510141dc5245c298b4664 1

«Τσακώνεστε για τα συμφέροντα των επιχειρηματιών, ποιος τα υπηρετεί καλύτερα τη στιγμή που και η ΝΔ ως κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα ως κυβέρνηση τσακίζετε τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους» είπε ο κ. Καραθανασόπουλος, αποκαλώντας αποκαλυπτική τη συζήτηση μεταξύ των του Πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Έχετε την ίδια τακτική πολιτική, έχετε την ίδια πρακτική, ακολουθείτε την ίδια κοινοβουλευτική διαδικασία, με κατεπείγοντα νομοσχέδια, με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, με τροπολογίες σκανδαλώδεις και φωτογραφικές. Πόσο πολύ μοιάζετε» είπε απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ και κάλεσε εργαζόμενους και λαϊκά στρώματα να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…