Newsroom

Newsroom

Καπερνάρος: Με παρέμβαση βουλευτή της ΝΔ άλλαξε η λίστα των ονομάτων

Παρέμβαση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία αλλοιώθηκε η λίστα με τα ονόματα των τριών βουλευτών που φέρονται να…

Παρέμβαση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία αλλοιώθηκε η λίστα με τα ονόματα των τριών βουλευτών που φέρονται να έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό που δε δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους, κατήγγειλε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, επικαλούμενος δικές του πληροφορίες.

«Η πληροφόρησή μου ήταν ότι μιλούσαν για τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Έγινε θέμα αυτό, έγινε μεγάλο ζήτημα στη Νέα Δημοκρατία, εσωτερικό πρόβλημα μεγάλο, και κάποια στιγμή άλλαξαν τα ονόματα και έβγαλαν τα τρία γνωστά ονόματα που ξέρετε», υποστήριξε ο βουλευτής, προσθέτοντας ότι, σύμφωνα με την πληροφόρησή  «κάποιος βουλευτής της ΝΔ πήρε τηλέφωνο και έγινε θέμα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Καπερνάρος ελέγχεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, για «ύποπτα» εμβάσματα στο εξωτερικό, μαζί με τους βουλευτές Βασίλη Κικίλια (ΝΔ) και Μαρία Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ).

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…