Newsroom

Newsroom

"Καθάρισε" για την Τότεναμ ο Έρικσεν

Η Τότεναμ μπορεί να μην έκανε μεταγραφές, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να μπει με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Premier League.

59906f891dc5240d4c8b4700

Με ηγέτη tον Κρίστιαν Έρικσεν η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο, επιβλήθηκε 2-0 στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» της Νιούκαστλ, η οποία από νωρίς έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Σέλβι.

Η ανόητη ενέργεια του Σέλβι να πατήσει εκτός φάσης τον Ντέλε Άλι στο 48΄ ανάγκασε τον διαιτητή να αποβάλλει τον μέσο των «ανθρακωρύχων», γεγονός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Από τη στιγμή που η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έμεινε με παίκτη λιγότερο, η Τότεναμ βρήκε τους διαδρόμους και πέτυχε δύο γκολ με τον Έρικσεν, το πρώτο στο 62΄

Έκτοτε, όλα πήραν το δρόμο τους για την Τότεναμ, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο είχε σοβαρό πρόβλημα να απειλήσει την άμυνα των γηπεδούχων. 

Στο 62’ ο Έρικσεν «σέρβιρε»… μισό γκολ στον Ντέλε Άλί και ο διεθνής Άγγλος δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-0, ενώ στο 70΄ πάλι από ασίστ του Δανού μέσου, ο Ντέιβις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.