Newsroom

Newsroom

Κάνει… Γκελ στη γεύση και το καλοκαίρι!

Ένα γλυκύτατο bistrot που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και λειτουργεί με την υποστήριξη του Booze Cooperativa, έχει φέρει εδώ…

gkel summer1

Ένα γλυκύτατο bistrot που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και λειτουργεί με την υποστήριξη του Booze Cooperativa, έχει φέρει εδώ και καιρό έναν πιο μποέμ αέρα στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Στο κέντρο της πόλης, το Γκελ Bistrot δημιουργεί, προτείνει, ξαφνιάζει και “ντύνει” τις ιδιαίτερες, νόστιμες γεύσεις του με πρωτότυπα διακοσμητικά στοιχεία, που μας μεταφέρουν νοερά σε ένα αρτιστίκ δρομάκι κάπου στο Παρίσι. Φέτος το καλοκαίρι το Γκελ Bistrot προτείνει δροσερά, καλομαγειρεμένα πιάτα και μας περιμένει να κάνουμε το δικό μας γευστικό ταξίδι στο κέντρο της Αθήνας.

Το Γκελ Bistrot έβγαλε τραπεζάκια στον πεζόδρομο της Λιμπονά, στόλισε με λουλούδια την αυλή του και μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε το ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μενού που εμπνεύστηκε η κουζίνα τους. Με φρέσκες και δροσερές προτάσεις, που θα μας ταξιδέψουν παρέα με τα πιο καλοκαιρινά, αρώματα και γεύσεις.  

Μικρά πιάτα! 
Το Γκελ προσθέτει στον κατάλογο μικρά (αλλά… μεγάλα σε νοστιμιά) πιάτα όπως κολοκυθοκεφτέδες, γραβιέρα με σαγανάκι με χαρουπάλευρο και λουκάνικα με πιπεριές. 

Και… μεγάλα πιάτα 
Κρύα καλοκαιρινή ντοματόσουπα, λαχταριστό μοσχαρίσιο burger, αριστοκρατικές πέννες tartufo, φιλετάκια κοτόπουλου με φρέσκες φράουλες και ταξιδιάρικες σαλάτες γεμίζουν τα τραπεζάκια του Γκελ κάθε μέρα. Και για το τέλος, γλυκές νοστιμιές που θα μας μαγέψουν, όπως δροσιστική lime pie και cheesecake με μύρτιλα. Στην αυλή του Γκελ το φαγητό έχει γεύση και άρωμα καλοκαιριού!  

γκελ

Info 
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 59Β και Λιμπονά – ΤΚ: 10560, Αθήνα 
www.gkel.gr 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 400 0863
Email: [email protected]
fb: /Γκελ-Bistrot
twitter: @gkelbistrot
instagram: @gkelbistrot

Πηγή: http://pressmixer.blogspot.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…