Newsroom

Newsroom

Κάνε την μετακόμιση σου στην Αθήνα πιο ευκόλη!

Σκέφτεστε να μετακομίσετε στην Αθήνας αλλά φοβάστε την μετακόμιση; Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Όλοι το έχουμε περάσει και άλλοι έχουμε καλές εντυπώσεις και άλλοι άσχημες εντυπώσεις  ή κακές αναμνήσεις από τη διαδικασία αυτή.

Μεταφορική Αθήνα

Αυτό συμβαίνει καθώς έχουμε καλές ή κακές εμπειρίες από την ίδια την μετακόμιση και ιδιαίτερα την ημέρα της μετακόμισης. Είναι μια ζόρικη μέρα.

Πρέπει να βρείτε την κατάλληλη μεταφορική στην Αθήνα και αυτό δυσκολεύει τα πράγματα καθώς θα μετακομίσετε ένα σπίτι ολόκληρο και μάλιστα το δικό σας με την συγκεκριμένη εταιρία.

Κάντε την μετακόμιση σας παιχνιδάκι!

Είναι λογικό να υπάρχουν δυσκολίες και απρόοπτα στις μετακόμισεις και σε οποιαδήποτε τεχνική ή μη εργασία αλλά μπορείτε να εκμηδενίσετε τον κίνδυνο με την σωστή επιλογή μεταφορικής εταιρείας. Φυσικά και μια μετακόμιση δεν έχει μόνο δυσκολίες. Έχουν γίνει μετακομίσεις που όλα πήγαν ρολόι και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι. Απλώς οι περισσότεροι από εμάς θυμόμαστε τις έντονες άσχημες εμπειρίες μας. Δεν είναι έτσι όμως. Υπάρχουν τόσες αξιόλογες μεταφορικές εταιρίες που κάνουν καλά την δουλειά τους και μας απαλλάσουν από περιττό άγχος και κούραση.

Ας δούμε μια προς μια τις δυσκολίες σε μετακομίσεις

Κατάλληλη μεταφορική εταιρία

Μια μεταφορική Αθήνα αλλά και εκτός μπορεί να βρεθεί σχετικά εύκολα. Αλλά το δύσκολο της υπόθεσης είναι να βρεθεί μια αξιολογημένη και έμπειρη εταιρία. Μια εταιρία και ένας επαγγελματίας που δέχεται τις καλές και όχι μόνο αξιολογήσεις σπανίζει στην Ελλάδα και πόσο μάλλον σε μια τοπική αλλά και μια μεγαλύτερη περιοχή όπως η Αθήνα. Σιγά σιγά αυτό αλλάζει αλλά θέλει δουλειά ακόμα στην ελληνική αγορά και σε υπηρεσίες όπως η μετακόμιση που εμπλέκεται αρκετά ο ανθρώπινος παράγοντας- και ως πελάτης και ως μεταφορέας-, οι καιρικές συνθήκες αλλά και διάφοροι άλλοι συντελεστές.

Ο ανθρώπινος παράγοντας εμπλέκεται στο σημείο που ο πελάτης απαιτεί την σωστή και άψογη εξυπηρέτηση του και ο μεταφορέας παρέχει τις υπηρεσίες τους. Προφανώς και οι δυο ρόλοι αυτοί συγκρούονται. Προφανώς για οικονομικούς αλλά όχι μόνο λόγους. Ένας πολύ πιθανός λόγος σύγκρουσης είναι η διαφορά αίσθησης ικανοποίησης του πελάτη από την παροχή των υπηρεσιών της μεταφορικής εταιρείας.

Οι καιρικές συνθήκες παίζουν σημαντικό ρόλο στην διαδικασία της μεταφοράς – μετακόμισης καθώς τα πράγματα φορτώνονται και ξεφορτώνονται συνήθως μέσω του μπαλκονιού (εάν είναι σε όροφο το σπίτι ) με τη χρήση ανυψωτικού είτε με τα χέρια εάν είναι σε χαμηλό όροφο. Και στις δύο περιπτώσεις μεταφέρονται εκτός σπιτιού. Οι βροχές ή ο άνεμος όπως αυτός του Ζορμπά που τρομοκράτησε τους πάντες ( δικαιολογημένα) δυσχαιρένουν κατά πολύ μια εξωτερική εργασία πόσο μάλλον την μετακόμιση σας.

Η διαδικασία της μετακόμισης

 Κατά τη διαδικασία της μεταφοράς είναι πολλά που μπορεί να στραβώσουν αν δεν εμπιστευτείτε μια μεταφορική. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποια αντικείμενα αξίας ή εύθραυστα έπιπλα να πάθουν μικροζημιές αν γίνει ελλιπές αμπαλάζ ή δεν προσεχθούν κατά την μεταφορά. Μπορεί όμως να δημιουργηθούν και προβλήματα λόγω της βροχής που προαναφέρθηκε όπως να βραχούν τα έπιπλα σας σε μια ξαφνική μπόρα στην προγραμματισμένη σας μετακόμιση. Παίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες που δεν είναι ελεγχόμενοι αλλά με την σωστή επιλογή μεταφορικής εταιρείας.

Πως βρίσκαμε μέχρι τώρα μεταφορική;

Συνήθως τις μετακομίσεις μας τις κάναμε είτε με κάποιον γνωστό ή συγγενή. Πιο σπάνια με κάποια μεταφορική που φυσικά μας την είχε συστήσει κάποιος ή είχαμε ψάξει πολύ για να την βρούμε. Πλέον όμως με την καθημερινότητα να τρέχει και την συχνή αλλαγή κατοικίας για διάφορους λόγους είναι φυσικό να ψάχνουμε την λύση μιας εταιρείας. Όπως είναι λογικό , η μεταφορική κάνει μόνο αυτή τη δουλειά και ξέρει να αντιμετωπίσει καλύτερα και πιο εύκολα δυσκολίες που μπορεί να μην φανταζόμασταν. Για παράδειγμα, η συσκευασία των επίπλων και των οικοσυσκευών ( το αμπαλάζ δηλαδή ) θα γίνει με τελείως διαφορετικό τρόπο από μια εταιρία και με άλλο τρόπο από εμάς. Αυτό σημαίνει ότι λόγω και της εμπειρίας και της γνώσης θα γίνει πιο επαγγελματικά από μια εταιρεία που αναλαμβάνει μετακομίσεις από ότι θα το κάναμε μόνοι μας με ελάχιστη ή μηδενική εμπειρία.

Μπορώ να ψάξω μέσω internet την μεταφορική;

 Προφανώς και οι αγορές προϊόντων αλλά και υπηρεσιών γίνονται μέσω του internet πλέον! Είναι γεγονός ότι ειδικά στα προιόντα τεχνολογίας και όσο εξελίσσεται η τεχνολογία όλο και περισσότερα πράγματα ή και υπηρεσίες που αγοράζαμε μέσω φυσικών καταστημάτων ή σημείων εξυπηρέτησης γίνονται πλέον διαδικτυακά. Ακόμα και η μετακόμιση σας δεν μπορεί να γίνει μόνο μέσω σύστασης πλέον. Μπορείτε να συγκρίνετε τιμές και  αξιολογήσεις για μεταφορικές στην αθήνα και άλλες τεχνικές υπηρεσίες γύρω από το σπίτι σε πλατφόρμες όπως αυτή του MyConstructor που παρέχει αξιολογημένες υπηρεσίες και προσιτές τιμές.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…