Newsroom

Newsroom

Kane Hodder: Ο κασκαντέρ που από θύμα bullying έγινε ο Jason του "Παρασκευή και 13"

Έχει ξυλοκοπηθεί, έχει υποστεί bullying, παρά λίγο να καεί ζωντανός, αλλά αυτά είναι μόνο η αρχή της ιστορίας του θρυλικού Kane Hodder.

5914a6c71dc524f2788b4692

Σύμφωνα με το bloody.gr το ντοκιμαντέρ To Hell and Back: The Kane Hodder Story, μόλις ολοκληρώθηκε, μετά από μια ετήσια καμπάνια προώθησης.

Η εταιρεία διανομής, Masterfully Macabre Entertainment έβαλε τις τελευταίες «πινελιές» στο ντοκιμαντέρ, που «σκάβει» βαθιά στην καριέρα και την ζωή του θρυλικού horror-icon ηθοποιού και κασκαντέρ, που ενσάρκωσε τους περισσότερους ρόλους ως Jason στη σειρά ταινιών Friday the 13th.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις από τους Kane Hodder (φυσικά), Bruce Campbell, Bill Moseley, Cassandra Peterson, Sid Haig και Danielle Harris.

Σύμφωνα με το Masterfully Macabre Entertainment, το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί τόσο σε εγχώριες όσο και σε διεθνείς πρεμιέρες για να το απολαύσουν όλοι οι true horror fans του κόσμου.

Το Hell and Back είναι η θλιβερή ιστορία του κασκαντέρ που πέρασε σκληρά, μαρτυρικά παιδικά χρόνια, γνωρίζοντας bullying σε σχολείο του Sparks στη Nevada των ΗΠΑ. Αφού επέζησε από ένα ατύχημα όπου παραλίγο να καεί ζωντανός, θα βρεθεί στο Hollywood για να καταλήξει στον ρόλο του αγαπημένου Jason Voorhees, κατακτώντας φανατικούς οπαδούς στο πλανήτη μέχρι και σήμερα. Άλλωστε, οι κατασκηνώσεις δεν θα είναι ποτέ πια οι ίδιες μετά το Friday the 13th και την φιγούρα του κυρίου με τη μάσκα.

Μετά από δεκαετίες παρακολούθησης ταινιών με τον Kane Hodder σε ρόλο ηθοποιού και κασκαντέρ, έφτασε η στιγμή να γνωρίσετε τον πραγματικό Hodder, πίσω από τη μάσκα του Jason. Μια μοναδική, ανθρώπινη ιστορία για ένα από τα μεγαλύτερα «τέρατα» που γέννησε ο κινηματογράφος. 

Πηγή: bloody.gr


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…