Newsroom

Newsroom

Καναδάς: Δολοφονία ο θάνατος του "βασιλιά των φαρμάκων" και της γυναίκας του

Ο δισεκατομμυριούχος Μπάρι Σέρμαν και η γυναίκα του Χάνι έπεσαν θύματα δολοφονίας, δήλωσαν σήμερα οι αστυνομικοί του Τορόντο. Το ζευγάρι είχε βρεθεί νεκρό στην έπαυλη τους στις 15 Δεκεμβρίου.

5a6ba2861dc52455178b460c

Η αστυνομία δήλωσε ότι αντιμετωπίζει πλέον την υπόθεση ως διπλή δολοφονία, αλλά αρνήθηκε να πει αν στρέφονται κάπου οι υποψίες για τον ένοχο.

Οι Σέρμαν  βρέθηκαν να κρέμονται από ζώνες σε ένα κιγκλίδωμα δίπλα στην πισίνα της οικίας τους. Η επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονιών του Τορόντο Σούζαν Γκόμες δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι οι αρχές πίστευαν ότι οι Σέρμαν είχαν γίνει στόχος κακοποιών. Η αστυνομία έχει “έναν εκτεταμένο κατάλογο ανθρώπων που προσβλέπουμε να μιλήσουμε”, είπε.

Ο γιος του ζεύγους Τζόναθαν και οι συγγενείς τους προσέλαβαν ιδιωτικό ερευνητή στα τέλη Δεκεμβρίου και διενήργησαν ανεξάρτητη νεκροψία καθώς όπως είπαν η Αστυνομία δεν χειρίστηκε σωστά την υπόθεση στις πρώτες της μέρες.

Ο Σέρμαν ήταν 75 ετών και η σύζυγός του ήταν 70 ετών. Ο θάνατος τους σόκαρε τη χώρα. Ο Μπάρι Σέρμαν  ίδρυσε τη φαρμακευτική βιομηχανία Apotex Inc το 1974 και σύντομα έγινε εταιρία κολοσσός. Αυτός και η σύζυγός του ήταν γνωστοί για τις δωρεές τους σε νοσοκομεία, πανεπιστήμια και εβραϊκές οργανώσεις.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…