Newsroom

Newsroom

Καμμένος: Με τον Τσίπρα είμαστε σε συνεχή συνεννόηση και πλήρη αρμονία

«Δεν βρεθήκαμε για να κρύψουμε κάτω από το χαλί εγκλήματα του παρελθόντος»

pkammenos

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μπήκαν εμπόδιο ώστε η κυβέρνηση να κάνει διάλογο και να προχωρήσει στην υπόθεση της επίλυσης του Σκοπιανού προς όφελος της χώρας και της περιοχής, τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως οι ΑΝΕΛ δεν θα συμπράξουν στη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Εγώ στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ προσέρχομαι ως υπουργός Εθνικής Άμυνας και αφού λύνουμε τα θέματα της Άμυνας, έχω υποχρέωση ως κυβερνητικός εταίρος να εξηγήσω ότι η συμφωνία εμάς δεν βρίσκει σύμφωνους. Εκεί ξεκαθάρισα ότι η θέση της κυβέρνησης παραμένει η συμφωνία, αλλά εγώ ως κυβερνητικός εταίρος θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα τη ψηφίσω στη Βουλή αν έρθει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας: «Αν η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ ή των ΑΝΕΛ αποφασίσουν διαζύγιο, αυτό και θα γίνει».

Ο υπουργός Άμυνας υπογράμμισε ότι με τον πρωθυπουργό βρίσκονται σε συνεχή συνεννόηση και «πλήρη αρμονία», τονίζοντας πως η συνεργασία τους είχε από την αρχή στόχο να σταθεί η χώρα στα πόδια της και να βγει από τα μνημόνια. «Δεν βρεθήκαμε για να κρύψουμε κάτω από το χαλί εγκλήματα του παρελθόντος», διεμήνυσε.