Καμμένος για Ντόρα Μπακογιάννη: "Βγαίνει από την πολιτική της αφάνεια επιδεικνύοντας παντελόνια"

Η σκληρή κόντρα του Πάνου Καμμένου και της Ντόρας Μπακογιάννη που ξεκίνησε στη Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής του προέδρου των ΑΝΕΛ στη δικαστική υπόθεση για το πλοίο «Noor 1» συνεχίζεται.

59ccd65a1dc52498228b45dc

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με σημερινή του δήλωση συνεχίζει την «κουβέντα» λίγο παρακάτω.

«Η κ. Μπακογιάννη συνεχίζει να βγαίνει από την πολιτική της αφάνεια επιδεικνύοντας παντελόνια. Στην πολιτική, μέτρο αποδοχής ή απόρριψης δεν είναι η τεστοστερόνη ή το μήκος των παντελονιών, είναι η αποδοχή του ελληνικού λαού, την οποία αποζήτησε με τη δημιουργία του κόμματός της που δεν κατάφερε να προσεγγίσει ούτε το ύψος των αστραγάλων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων» τονίζει χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Επειδή της έχει γίνει εμμονή, της συνιστώ να το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία. Καταλληλότερος από τον κ. Θεοδωρικάκο θα ήταν ένας πιο ειδικός στις περιπτώσεις αυτές», καταλήγει αναφερόμενος ξανά στη Ντόρα Μπακογιάννη.

Υπενθυμίζεται πως η Ντόρα Μπακογιάννη είχε πει στη Βουλή: «Έχω μάθει ότι το κοινοβούλιο έχει μια βασική αρχή, τον διάλογο. Και ομολογώ ότι μου έκανε αλγεινή εντύπωση ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας και ο κ. Καμμένος μιλούν τελευταίοι, διότι φοβούνται τις απαντήσεις».

«Επειδή είμαι λίγο πιο παλιά εδώ μέσα, τζάμπα μάγκας είναι εκείνος που σηκώνεται από κει και προκαλεί να γίνει προκαταρκτική επιτροπή και στην εξεταστική κρύβεται πίσω από τις φούστες του κυρίου Τσίπρα. Τα παντελόνια του κ. Τσίπρα, αν αυτό ενοχλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…