Newsroom

Newsroom

Καλύτερα στο κρύο παρά πετρέλαιο απο τον Σόρο

  Ενα βροντερό όχι είπαν οι σύλλογοι γονέων της Νάουσας στον μεγιστάνα Τζόρτζ Σόρος που προσφέρθηκε να δωρίσει το πετρέλαιο…

sxoleio petrelaio 599x275 1

 

Ενα βροντερό όχι είπαν οι σύλλογοι γονέων της Νάουσας στον μεγιστάνα Τζόρτζ Σόρος που προσφέρθηκε να δωρίσει το πετρέλαιο στα σχολεία της πόλης που είχαν κλείσει πριν απο δυο βδομάδες εξαιτίας της έλλειψης θέρμανσης.

Οι γονείς της Νάουσας αποφάσισαν οτι η θέρμανση των μαθητών στα σχολεία ειναι ευθύνη του κράτους ενώ δεν κρύβουν την καχυποψία τους για κίνηση με υστεροβουλία, όπως αναφέρουν. Η προσφορά του Ιδρύματος Σορος αφορά κι άλλα σχολεία στην Ελλάδα. Στη Νάουσα πάντως, η γενική συνέλευση των συλλόγων γονέων απάντησε αρνητικά παρά τον άμεσο κίνδυνο να παγώσουν οι μαθητές.

 «Καταρχήν μας προκάλεσαν εύλογες υποψίες οι λόγοι για τους οποίος ο φιλάνθρωπος αυτός μεγιστάνας σκέφτηκε ξαφνικά το πρόβλημα των σχολείων της Νάουσας. Δεν μας πείθει ότι η προσφορά του είναι ανιδιοτελής. Είμαστε βέβαιοι ότι από αυτή την ‘ευεργεσία’ ο κ. Σόρος αναμένει ανταλλάγματα και δεν θέλουμε τα σχολεία των παιδιών μας να μπουν σ’ αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο πρόεδρος των συλλόγων, Μανώλης Γαλίτης στην εφημερίδα «Μακεδονία».

Βέβαια, σύμφωνα με τον δήμαρχο, η απόφαση των συλλόγων δεν είναι δεσμευτική και τις επόμενες μέρες αναμένεται να παραληφθεί το πετρέλαιο και να διανεμηθεί στα σχολεία.

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

autias koinonia

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πορεύεται με... σιγουριά μετά την χθεσινή δημοσκόπηση και δείχνει την…