Καλείται να αντιδράσει

Η Ελλάδα καλείται σήμερα (16.30 ΕΡΤ1) να αφήσει πίσω της την εμφάνιση και την ήττα από την Γαλλία και να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ αουτ παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ 2017.

59abb3fc1dc524664f8b4586

Η 2η αγωνιστική βρήκε την Εθνική ομάδα απέναντι στη Γαλλία που ήταν «πληγωμένη» από την πρεμιέρα της διοργάνωσης καθώς είχε χάσει από την Φινλανδία, να ηττάται και να βάζει σε περιπέτειες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Πλέον το παιχνίδι απέναντι στους Σλοβένους σήμερα το μεσημέρι οι διεθνείς μας, μοιάζει με πρόωρο τελικό, καθώς δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών. Οι παίκτες του Μίσσα πρέπει να μπουν με το… μαχαίρι στα δόντια και να αποδείξουν πρώτα στους εαυτούς τους και έπειτα σε όλους τους άλλους ότι είναι μια ομάδα με ποιότητα που μπορεί να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση και να κυνηγήσει το μετάλλιο.

Η Σλοβενία είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλό μας και διαθέτει παίκτες με πολύ ποιότητα, όπως ο Ντράγκιτς, ο Ράντολφ και ο Ντόντσιτς. Οι Έλληνες διαθνείς θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους τις τρεις κακές περιόδους με τη Γαλλία, να κοιτάξουν τι έκαναν λάθος στο χθεσινό παιχνίδι και σήμερα να βγάλουν νεύρο και αντίδραση προκειμένου να μην μπούμε σε περιπέτειες.

Η ποιότητα και το ταλέντο στην ομάδα  δεδομένα υπάρχει. Μένει να αποδείξει  ότι υπάρχει η  θέληση  για  ξεδιπλώσει τα στοιχεία της -ταλέντο της  πάνω  στο παρκέ.