Newsroom

Newsroom

Καιρός: Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες

Άστατος προβλέπεται να είναι ο καιρός σήμερα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, κυρίως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει.

5726df901dc524042d8b45c0

Αναλυτικά η πρόγνωση των μετεωρολόγων: 

Αττική 

Στην Αττική ο καιρός θα είναι κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κυρίως από το μεσημέρι θα είναι τοπικά έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη 

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα κατά τόπους ισχυρές στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς. 

Μακεδονία, Θράκη 

Άστατος θα είναι ο καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αρχικά στη Μακεδονία και το βραδύ στη Θράκη. Άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 και στη Θράκη έως 21 βαθμούς Κελσίου. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 πιθανόν στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ που το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

Άστατος θα είναι ο καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. 

Κυκλάδες, Κρήτη 

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τη νύχτα στα βόρεια καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι στα βόρεια μεταβλητοί 3 και στα νότια δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου. 

Την Τρίτη (2/5/2016) οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Πολύ ενισχυμένοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, φτάνοντας τοπικά στα 7 μποφόρ, ενώ ισχυροί δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Άστατος θα είναι ο καιρός και την Τετάρτη (4/5/2016), κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα το πρωί και στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα είναι πιθανό να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα. 

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα έχουμε την Πέμπτη (5/5/2016), κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ