Newsroom

Newsroom

"Καίει" τον ΠΑΟΚ το φύλλο αγώνα

“Καίει” τον ΠΑΟΚ το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο ρέφερι, Σταύρος Μάνταλος μετά το τέλος του επεισοδιακού ημιτελικού της Τετάρτης…

paok olympiakos

“Καίει” τον ΠΑΟΚ το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο ρέφερι, Σταύρος Μάνταλος μετά το τέλος του επεισοδιακού ημιτελικού της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Εκτός απ’ όσα σημειώνει σχετικά με τα υπόλοιπα γεγονότα, που ως επί το πλείστον κατέγραψαν και οι κάμερες, ενδιαφέρον έχει η αναφορά του σχετικά με το ξύλο, το οποίο καταγγέλει ο Ολυμπιακός στη φυσούνα.

“Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις” αναφέρει ο Μάνταλος και προσθέτει; “σε εκείνο το σημείο κι ενώ περιμέναμε εντός αγωνιστικού χώρου να μας επιτραπεί από την αστυνομία να εισέλθουμε στα αποδυτήρια, διαπιστώθηκε στη φυσούνα γενική αναταραχή καθώς και παρουσία μεγάλου αριθμού αστυνομικών κι άλλων ατόμων. Εκείνη τη στιγμή ήταν αδύνατη η προσέγγιση μας στον αγωνιστικό χώρο των αποδυτηρίων. Τελικά αφού μας ενημέρωσε η αστυνομία για την απομάκρυνση των περιττών ατόμων από τον χώρο της φυσούνας, καταφέραμε να εισέλθουμε”. 

Στο φύλλο αγώνα καταγράφονται επίσης όλα τα υπόλοιπα γεγονότα, όπως η ρίψη ψαριών, η ρίψη αντικειμένων την ώρα της εισόδου των διαιτητών και των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, η μπανάνα  στον Σαλίνο, η διακοπή μετά το γκολ του “δικεφάλου”, η φωτοβολίδα στον πορτιέρο των “ερυθρολεύκων” και ο συνεχής αναβρασμός τους πάγκους των δύο ομάδων.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…