Και το STAR θα διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια

Μετά τον ΣΚΑΙ και το STAR κατέθεσε αίτηση υποψηφιότητας για να διεκδικήσει μια από επτά συνολικά τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας στον διαγωνισμό.

5a04a6081dc5243c588b48c5 1

Το κανάλι κατέθεσε σήμερα το πρωί το φάκελο με την αίτησή του για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Σημειώνεται πως η καταληκτική ώρα κατάθεσης των φακέλων είναι σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι και σύμφωνα με όσα τόνισε ο αντιπρόεδρος της Αρχής Ροδόλφος Μορώνης, καμία αίτηση δεν θα γίνει αποδεκτή μετά το πέρας της συγκεκριμένης ώρας.

Εν τω μεταξύ τα γραφεία του ΕΣΡ φυλάσσονται από την Τετάρτη από ισχυρή ομάδα αστυνομικών δυνάμεων ενώ οι επτά ομάδες υποδοχής είναι έτοιμες να παραλάβουν τους φακέλους των υποψηφίων ενδιαφερομένων για μια τηλεοπτική άδεια.

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης θα δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα.

Υπενθυμίζεται πως ο ΣΚΑΙ, του Γιάννη Αλαφούζου είχε καταθέσει πρώτος τον φάκελό του την Τρίτη, 9 Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως το ΕΣΡ με απόφασή του καθόρισε στα 35 εκατομμύρια ευρώ το αντίτιμο για τηλεοπτική άδεια, ώστε να εισπραχθούν τουλάχιστον 245 εκατ. ευρώ όπως θα συνέβαινε αν είχε ισχύσει ο πρώτος διαγωνισμός.

Δεν θα διεκδικήσει άδεια το MEGA

Την ίδια στιγμή, όπως όλα δείχνουν, το MEGA δεν πρόκειται να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Οι μέτοχοι το ανακοίνωσαν στους εργαζομένους του τηλεοπτικού σταθμού οι οποίοι κάλεσε μετόχους και κυβέρνηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Οι οικογένειές μας βρίσκονται σε κίνδυνο» τόνισαν.

Τόσο η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) όσο και η ΕΣΗΕΑ εξέδωσαν ανακοινώσεις σκληρές ανακοινώσεις για την απόφαση των μετόχων του MEGA.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…