Newsroom

Newsroom

Κ. Μανωλάς: Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση με την Κόστα Ρίκα (Video)

Αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση είναι οι Έλληνες διεθνείς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς λίγο πριν την τελευταία…

manolas 1

Αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση είναι οι Έλληνες διεθνείς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς λίγο πριν την τελευταία προπόνηση στο Αρακαζού. “Είμαστε πανέτοιμοι γι’αυτό το ματς. Πάμε για να προκριθούμε. Πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού θα τα καταφέρουμε”. Για το κλίμα στην ομάδα: “Πάντα υπάρχει καλό κλίμα όπως και τώρα. Ελπίζω να βοηθήσει. Το σίγουρο είναι ότι από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για την Εθνικη και τους Έλληνες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά”.

Για την Κόστα Ρίκα:”Κάθε αντίπαλο τον αναλύουμε. Θα δούμε πια είναι τα τρωτα σημεία της Κόστα Ρίκα και αναλόγως θα χτυπήσουμε. Η Κόστα Ρίκα δεν είναι τόσο μεγάλο όνομα, όσο η Κολομβία ή η Ακτή Ελεφαντοστού ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Το απέδειξε άλλωστε και στον όμιλο που βρισκόταν και απέκλεισε ομάδες όπως η Ιταλία και η Αγγλία”. Για τον Κάμπελ: “Ξέρουμε τι παίκτης είναι ο Κάμπελ, τον γνωρίζουμε καλά από τον Ολυμπιακό και προετοιμαζόμαστε να τον αντιμετωπίσουμε”.

Δείτε την συνέντευξη του Κώστα Μανωλά, αλλά και πλάνα από την τελευταία προπόνηση της Γαλανόλευκης στο Αρακαζού:

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…