Newsroom

Newsroom

JAZZ-UP YOUR NIGHTS: Τρεις μαγικές βραδιές από το Schweppes που ξεσήκωσαν την πόλη!

Η πόλη της Αθήνας γέμισε ρυθμικές μελωδίες της jazz μουσικής μέσα από τρία μοναδικά «Schweppes Jazz Nights» events, που πραγματοποιήθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

5a0b1cb31dc524ed2b8b459d

To αναψυκτικό συνώνυμο της αυθεντικότητας και της κομψότητας, παρέα με την Jazz band Key Royale, μας κράτησε συντροφιά σε τρία ιδιαίτερα μαγαζιά της πόλης που φιλοξένησαν τα «Schweppes Jazz Nights» events, και αποκάλυψε στο κοινό τον «ήχο» που κρύβει μέσα του.

Με αφετηρία το Minnie the Moocher στις 29/10, το Schweppes υποδέχτηκε το κοινό σε μια βραδιά γεμάτη μουσική που ικανοποίησε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Το μελωδικό ταξίδι συνεχίστηκε στο 48 Urban Garden στις 02/11, για να καταλήξει στο El Convento del Arte στις 09/11, όπου παρέα με τις μαγικές νότες των Key Royale το Schweppes παρακίνησε τον κόσμο να «χαθεί» για λίγο στον κόσμο της jazz μουσικής.

Το αθηναϊκό κοινό ανταποκρίθηκε στο μελωδικό κάλεσμα και έσπευσε να δοκιμάσει μοναδικούς συνδυασμούς σε Cocktails και Mocktails, με πρωταγωνιστές το Schweppes Bitter Lemon και το Schweppes Ginger Ale. Φυσικά, δεν έλειψαν και τα αναμνηστικά δώρα, αφού το Schweppes πρόσφερε ένα μοναδικό kit με όλα τα απαραίτητα συστατικά, για να μπορεί να ετοιμάσει κανείς και στο σπίτι του τις αγαπημένες συνταγές με βάση το Schweppes.

#SoundofSchweppes

• Schweppes Bitter Lemon: τα συστατικά του Schweppes αναμειγνύονται μοναδικά με τα αρώματα του λεμονιού, δημιουργώντας ένα αναψυκτικό που δροσίζει ευχάριστα τον ουρανίσκο, αφήνοντας την πικρή, παιχνιδιάρικη επίγευση του λεμονιού στο στόμα.

• Schweppes Ginger Ale: έχει καθιερωθεί ως η «σαμπάνια των αναψυκτικών» και αποτελεί βασικό προϊόν της μάρκας από το 1870. Έχει καταγωγή από την Αμερική και θα λατρεύουν όσοι αγαπούν τις δυνατές συγκινήσεις, αφού διακρίνεται από την έντονη και «πικάντικη» γεύση του ginger.








Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…