Ισοπαλία 2-2 στο φιλικό Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας

Οι Σέρβοι πήραν δύο φορές το προβάδισμα, αλλά οι ερυθρόλευκοι απάντησαν άμεσα με 12.000 οπαδούς των δύο ομάδων να δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα.

572f964c1dc524b4208b4721

Το ματς έγινε σε εορταστικό κλίμα καθώς όπως είναι γνωστό οι δύο σύλλογοι είναι αδελφοποιημένοι και οι οπαδοί κάθισαν μαζί τραγουδώντας από κοινού τα συνθήματα.

Το σκορ άνοιξε στο 36′ μετά από αδράνεια του Μαζουάκου που έχασε αντίπαλό του και εξαιρετική συνεργασία των Σρνιτς και Πέτκοβιτς. Η μπάλα πήγε στον Όρλαντιτς που βγαίνοντας στην πλάτη του Σαλίνο βρήκε την μπάλα και με τα δύο πόδια και σκόραρε.

Στο 38′ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τον αγώνα μετά από ωραία κίνηση του Φουστέρ που έβγαλε στον Φορτούνη ο Έλληνας άσος βρήκε με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Ερνάνι που από κοντά έκανε το 1-1.

Στο 54′ ο Κατάι έδωσε ξανά προβάδισμα στον Ερυθρό Αστέρα. Αφού απέφυγε εξαιρετικά τον Σιόβα σκόραρε με εξαιρετικό τελείωμα αλλά στο 56′ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε ξανά. Ο Τσόρι πάσαρε στον Πάρντο που ντρίμπλαρε τον Ιμπάνιες και έβγαλε σέντρα στον Κασάμι. Ο Ελβετός με κεφαλιά έκανε το 2-2 το οποίο και έμεινε μέχρι την λήξη του αγώνα. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…