Newsroom

Newsroom

Η Βαλένθια απέλυσε τον Τζούκιτς – Παρελθόν ο Αντρέ Βίλας-Μπόας από την Τότεναμ

Κακή ημέρα για τους τεχνικούς μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, αφού την απόλυση του Αντρέ Βίλας-Μπόας από την Τότεναμ ακολούθησε εκείνη του…

tzoykits

Κακή ημέρα για τους τεχνικούς μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, αφού την απόλυση του Αντρέ Βίλας-Μπόας από την Τότεναμ ακολούθησε εκείνη του Μίροσλαβ Τζούκιτς στη Βαλένθια.

Οι «νυχτερίδες» παραπαίουν στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχουν μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία και κινδυνεύουν να χάσουν από πολύ νωρίς το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης περιόδου.

Ο άλλοτε εκλέκτορας της Εθνικής Σερβίας προσελήφθη τον περασμένο Ιούνιο ως αντικαταστάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά μέχρι στιγμής η Βαλένθια βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας και η χθεσινή ήττα (0-3) στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο ήταν το τελευταίο παιχνίδι του στον πάγκο.

Την ανακοίνωση έκανε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Βαλένθια, Αμαντέο Σάλβο, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Φρανσίσκο Χοακίν Πέρεθ Ρουφέτε, δήλωσε ότι ο σύλλογος θα πορευθεί προσωρινά με τον προπονητή της δεύτερης ομάδας, Νίκο Εστέβες.