Newsroom

Newsroom

Η εβδομάδα των Χριστουγεννιάτικων παθών του Βενιζέλου

Δύσκολη και κρίσιμη ειναι η εβδομάδα που ξεκινάει για τον Ευάγγελο Βενιζέλο που μπορεί να κρίνει ακόμα και το πολιτικό…

benizelos 1

Δύσκολη και κρίσιμη ειναι η εβδομάδα που ξεκινάει για τον Ευάγγελο Βενιζέλο που μπορεί να κρίνει ακόμα και το πολιτικό του μέλλον.

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, θα συζητηθεί στη Βουλή η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα υποβρύχια και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά όπου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναμένεται να δεχτεί “σφυροκόπημα”. Ο κ. Βενιζέλος έχει τη στήριξη του Μαξίμου, ωστόσο οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν αισθάνονται πολύ βολικά με αυτό και κάποιοι θα ήθελαν να δούν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να παραπέμπεται.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζεται αποφασισμένος να “διαλύσει” τους επικριτές του άλλα έχει κι άλλους πονοκεφάλους αφού μια μέρα μετά ξεκινάει ένα ακόμα “καυτό”, εσωκομματικό αυτή τη φορά, διήμερο για αυτόν. Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και την επομένη συνεδριάζει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος. Εκεί ο Ευ. Βενιζέλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους εσωκομματικούς του επικριτές που την περασμένη εβδομάδα τάχθηκαν ανοιχτά εναντίον του με αφορμή τους χειρισμούς του σε οτι αφορά την συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με την Κίνηση των 58 για την κεντροαριστέρα. Το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή μοιάζει με “καζάνι που βράζει” ενώ πληθαίνουν τα σενάρια για κίνηση ανατροπής Βενιζέλου.

Μετά απο αυτούς τους τρεις σκοπέλους, ο κ. Βενιζέλος θα κληθεί, ίσως και το ερχόμενο Σάββατο να υπερασπίσει τη κυβέρνηση στη Βουλή για τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον φόρο ακινήτων. 

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…