Newsroom

Newsroom

Η αυτοκρατορία του κ@λου και το ωραίο χαμόγελο της Κim Kardashian

Tην Τετάρτη η Κίνα και οι ΗΠΑ υπέγραψαν μια ιστορική συμφωνία, που μπορεί κυριολεκτικά να αλλάξει το μέλλον του πλανήτη.…

Tην Τετάρτη η Κίνα και οι ΗΠΑ υπέγραψαν μια ιστορική συμφωνία, που μπορεί κυριολεκτικά να αλλάξει το μέλλον του πλανήτη. Την ίδια μέρα ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της εξερεύνησης του διαστήματος να προσεδαφίσει συσκευή σε έναν εν κινήσει κομήτη. Ωστόσο, το ίδιο πρωί, το lifestyle αμερικανικό περιοδικό Parer, απειλούσε να “σπάσει” τα κοντέρ του ίντερνετ με μοναδικό του όπλο έναν μεγάλο κώλο. Και (σχεδόν) το κατάφερε -τουλάχιστον στην Ελλάδα…

ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΧΑΡΑΜΗ

Aπό 12/11 μέχρι 13/11 (21:00): 5.780 αναφορές στο ελληνικό internet      

749788_piges-anaforon.jpg
749787_kim_ana_ora.jpg
 
Η πρώτη δόση φωτογραφιών με την Kim Kardashian εμφανίζεται στα social media και προκαλεί ιντερνετική φρενίτιδα. Το πακέτο περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που θα το κάνουν ασφαλές για αναπαραγωγή  σε όλα τα μέσα – mainstream και του κώλου. Το περιοδικό είναι όσο κομψό χρειάζεται, ο φωτογράφος Jean-Paul Goude έχει τις περγαμηνές για να αποφευχθεί το ρίσκο μιας kitschy ταμπέλας και η Κardashian αρέσει-δεν αρέσει, πουλάει. Η συνταγή είναι μαγική για την ποπ κουλτούρα του ίντερνετ. Ο εξωφρενικού μεγέθους πισινός της βρίσκεται στο ΤΙΜΕ, στην Ιndependent, στον Guardian, στο CBS, στα τηλεοπτικά παράθυρα του CNN…παντού! Όλοι θέλουν να δείξουν τα οπίσθια της φθονερής σελέμπριτι-φαινόμενο και βρίσκουν τον καταλληλότερο τρόπο να το κάνουν. Mερικοί ψάχνουν άλλοθι για να τις παρουσιάσουν, βάζοντας κάποιον συντάκτη να γράψει μια γνώμη για τα σημεία των καιρών και αλλού οι φωτογραφίες πετιούνται στεγνά, όπως ακριβώς νομίζω τους αρμόζει. Είναι ο τεράστιος κώλος μιας περσόνας που πρωτοέγινε γνωστή δείχνοντας πολύ περισσότερα και ο οποίος κανονικά δεν θα έπρεπε να προκαλεί τόσο ενδιαφέρον. Ωστόσο προκαλεί. Κι αποτελεί την κορύφωση μιας εμμονής που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια: η ποπ κουλτούρα έχει φάει τρελό κόλημμα με τον κώλο. Πού μπορεί να οφείλεται;    
 
749784_kkcover2-rgb-watermark.jpg
 
 
Όλα δείχνουν πως ο γυναίκειος κώλος γνωρίζει στιγμές δόξας, έχει γίνει σημείο αναφοράς στην ποπ κουλτούρα και τα στοιχεία πλέον είναι χειροπιαστά: Στο No1 του Pornhub, οι αναφορές για τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις πορνογραφικού περιεχομένου αντρών και γυναικών περιλαμβάνουν: anal, big ass, Kim Kardashian, big butt κτλ.Ας πάρουμε τα πράγματα από πίσω    Όλα λοιπόν δείχνουν πως ο γυναίκειος κώλος γνωρίζει στιγμές δόξας, έχει γίνει σημείο αναφοράς στην ποπ κουλτούρα και τα στοιχεία πλέον είναι χειροπιαστά: Στο No1 του Pornhub, οι αναφορές για τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις πορνογραφικού περιεχομένου αντρών και γυναικών περιλαμβάνουν: anal, big ass, Kim Kardashian, big butt κτλ. O κορυφαίος πλαστικός χειρούργος της Αμερικής Dr. Matthew Schulman, αναφέρει σε συνέντευξή του πως οι περισσότερες επεμβάσεις που κάνει τα τελευταία χρόνια είναι πλαστικές γλουτών ενώ οι πελάτισσες ζητάνε όλο και μεγαλύτερα οπίσθια. Οι γυναίκες που τον επισκέπτονται στο ιατρείο του, συχνά έχουν μαζί τους μια φωτογραφία της Καρντάσιαν. Θέλουν πολύ λεπτή μέση και σχεδόν δυσανάλογα, υπερμεγέθη οπίσθια. Παλιά οι γυναίκες που θα είχαν τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν θα κατέφευγαν στον πλαστικό για να τα μικρύνουν αλλά το σημερινό φετίχ θέλει τα οπίσθια, μεγάλα ολοστρόγγυλα και εξωτικά και στα καταστήματα καλλυντικών υπάρχουν ήδη τα πρώτα προϊόντα περιποίησης αποκλειστικά για αυτό το σημείο. Οι  trainers, ακόμα και στα ελληνικά γυμναστήρια που ρωτήσαμε, βεβαιώνουν ότι το πρώτο πράγμα που θέλουν να βελτιώσουν οι γυναίκες στο σώμα τους είναι ο πισινός τους. Στην Μεσόγειο και την Βραζιλία οι γυναίκες ήταν ανέκαθεν φημισμένες για την ανατομία τους στο επίμαχο σημείο και το ίδιο συνέβαινε με τις αφροαμερικανίδες στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού που έως πρόσφατα ήταν στο περιθώριο του ‘Baby Got Back’ του Sir-Mix-A-Lot. Πλέον όμως ο κώλος είναι κάτι σαν το “the new black”. Από τότε που η λατίνα Τζένιφερ Λόπεζ συνειδητοποίησε πως εφόσον πέρα από τη φωνή της ο κόσμος θα ασχολούνταν και με το εξωτικό, πίσω χαρίσμά της, έπαψε να τον κρύβει και ήταν μάλλον η πρώτη που πήρε τον τίτλο του καλύτερου πισινού της βιομηχανίας του θεάματος (διορθώστε με αν θυμάστε κάποια προγενέστερη).
 
Το παράδειγμά της άργησε να βρει μιμητές, αλλά σταδιακά έκανε τρεντ και εξελίχθηκε. Ακολούθησε το twerking της Μιley Cyrus, η τεράστια Nicki Minaj με το Anaconda, τα ασφυκτικά στενά και μικροσκοπικά κορμάκια της Beyoncé, oι πόζες της Gaga στο Ελ. Βελ, ενώ ακόμη και η Μadonna που έχει κάνει σχεδόν τα πάντα ενέταξε μια μίνι αποκάλυψη οπισθίων στην τελευταία της τουρνέ. Την ίδια στιγμή ακόμη και οι New York Times υποκύπτουν στο “butt phenomenοn” και φιλοξενούν την Jen Selter. Mια νεαρή αμερικανίδα που για αυτήν εφευρέθηκε ο όρος belfies και που ως μια σύγχρονη καλλίπυγος Αφροδίτη κατάφερε να συγκεντρώσει μια στρατιά followers, συμβόλαια με την Nike και φωτογράφιση στο Vanity Fair. Ακόμη και η ίδια δυσκολεύεται να μεταφράσει την επιτυχία των οπισθίων της, συνεχίζοντας όμως να στηρίζει την καριέρα της σε αυτά.    Τα belfies της Jen Selter   Η κουβέντα περί των όσων σηματοδοτούν την νέα εποχή των οπισθίων θα μπορούσε να προχωρά επ’ αόριστον. Η απελευθέρωση και η δημοφιλία τους είναι άλλωστε συνυφασμένη και με έναν ακόμη, δύσκολο να αναλυθεί παράγοντα: το πρωκτικό σεξ! Η απενοχοποίηση του είναι ορατή στις κουβέντες μας, στις αναζητήσεις μας, στις φαντασιώσεις μας, ακόμη και στα επιστημονικά άρθρα που αναζητούν τις τελευταίες άλυτες απορίες για το κάστρο που οι στατιστικές δείχνουν να έπεσε.
 
Oι έρευνες και οι στατιστικές αποκαλύπτουν πως το πρωκτικό σεξ έχει από το 2010 και έπειτα πάψει να είναι ταμπού. Το The Journal of Sexual Medicine είχε τότε παρουσιάσει πως το 1992 το 16% των γυναικών ηλικίας μεταξύ 18-24 είχαν δοκιμάσει anal sex ενώ το 2010 το ποσοστό είχε ανέβει σε 20% μεταξύ των γυναικών ηλικίας 18-19 και 40% σε εκείνες που ήταν ανάμεσα στα 20 και τα 40. Το 1992, το ποσοστό των γυναικών κάθε ηλικίας που παραδεχόντουσαν πως απολαμβάνουν συχνά την πρωκτική διείσδυση έφτανε το 33%, το 2002 ήταν 35% και σήμερα είναι πάνω από το 46%. Αντίστοιχες ήταν και οι αυξήσεις των ποσοστών στους άντρες: Η έρευνα αποκαλύπτει πως το 11% των αντρών στις ηλικίες 20-24 έχει δοκιμάσει πρωκτική διείσδυση με τους περισσότερους να δηλώνουν πως έμειναν ικανοποιημένοι από την εμπειρία. Το 1992 τα ποσοστά ήταν έως και 20 φορές μικρότερα.     Κάποιοι ισχυρίζονται πως όλα τα παραπάνω έχουν τη βάση τους στην πορνογραφία και την τεράστια επιρροή που ασκεί, όντας πλέον σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό στην καθημερινότητα αντρών και γυναικών, μέσω του ίντερνετ. Άλλοι πάλι πιστεύουν πως όλο αυτό είναι ίσως μια ακόμη έκφραση της απελευθέρωσης του διαφορετικού, του φυσικού και της αποδοχής του σώματος σε οποιαδήποτε μορφή.  
 
Ανάμεσα στα εκατοντάδες άρθρα που γράφτηκαν, και τα οποία ως επί το πλείστον ήταν σαρκαστικά ή  χονδροειδή, διάβασα και κάτι που μοιάζει εύστοχο: Tο βιτριολικό κείμενο κατέληγε να της αναγνωρίζει πως έχει τουλάχιστον κάνει αρκετές γυναίκες να αγαπήσουν τα δικά τους μεγάλα οπίσθια που μέχρι πρόσφατα μισούσαν και έκρυβαν κάτω από μακριές μπλούζες και μπουφάν δεμένα άχαρα στην μέση.  Μια ακόμη πιο εύστοχα θετική αντιμετώπιση για το broken internet της Kardashian ήταν αυτή της Meredith Haggerty στο Daily Dot. Mε έκανε να ανατρέξω για πολλοστή φορά στις φωτογραφίες.
 
Σας την παραθέτω μεταφρασμένη στο περίπου:  “Όταν είδα τις λέξεις “Kim Kardashian full frontal” και αμέσως φυσικά κλίκαρα, εξεπλάγην από αυτό που αισθάνθηκα και που δεν ήταν ένα βλακώδες αστείο. Φυσικά και η κυρία West είναι sexy στις ολόγυμνες φωτογραφίες, αλλά αυτό που πραγματικά έχει ενδιαφέρον με τις εικόνες της είναι η έκφρασή της.   Πέρα από τα βυζιά και το αιδοίο της που σύντομα θα ξεθωριάσουν στην συνείδηση του κάθε αμερικανού, η έκφραση του προσώπου της θα εξακολουθεί να είναι ενδιαφέρουσα. Η Kim Kardashian φαίνεται πραγματικά ευτυχής σε αυτήν την εικόνα, και κάνει και μένα να νιώθω ευτυχής γι ‘αυτήν.   Από το λαιμό και πάνω, μοιάζει με κάποια που τραβά παιχνιδιάρικά το φόρεμά της στη μέση ενός φανταχτερού πάρτι. Από το λαιμό και κάτω, αυτό είναι ένα διαφορετικό πάρτι, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα δεν είναι τόσο σέξι, όσο διασκεδαστικό. Μοιάζει σχεδόν αθώα, παιχνιδιάρα και πλήρως απελευθερωμένη. Μοιάζει σχεδόν αστεία και χαρούμενη.   Δεν είμαι θαυμάστριά της και δεν περίμενα ποτέ πως οι φωτογραφίες του παράλογα λαδωμένου κορμιού της θα μου προκαλούσαν κάτι πέρα από αηδία, αλλά το πρόσωπό της με συνεπήρε.  
 
Για μια ολόγυμνη σειρά φωτογραφιών που ήταν σίγουρη πως θα έφτανε στα μάτια περισσότερων και από το Super Bowl, η Κιμ επέλεξε γκριμάτσες που θα μπορούσαν να είναι τραβηγμένες σε ένα πάρτι έκπληξη ή για ένα sitcom των 90’s και αυτό ήταν κάτι αναπάντεχα ευχάριστο.   Αυτό το πρόσωπο μοιάζει να λέει, “HAYYY GIRL! I’m the nakedest!” Δεν έμοιαζε με αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα full frontal της Καρντάσιαν: Mια σέξι, πρόστυχη πόζα.   Από το λαιμό και πάνω, μοιάζει με κάποια που τραβά παιχνιδιάρικά το φόρεμά της στη μέση ενός φανταχτερού πάρτι. Από το λαιμό και κάτω, αυτό είναι ένα διαφορετικό πάρτι, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα δεν είναι τόσο σέξι, όσο διασκεδαστικό. Μοιάζει σχεδόν αθώα, παιχνιδιάρα και πλήρως απελευθερωμένη. Μοιάζει σχεδόν αστεία και χαρούμενη.   Το πρόσωπό της είναι έτοιμο να δεχτεί οποιαδήποτε κριτική απλά για να την απωθήσει μακριά.
 
Τι να πω για αυτό το καθαρά χαρούμενο βλέμμα; Θέλετε να αισθάνεται άσχημα, γιατί είναι η μητέρα ενός παιδιού; Κοιτάξτε αυτό το πρόσωπο: Είναι η μητέρα ενός παιδιού και δείχνει εξαιρετικά καλή στο να είναι. Θέλετε να ντυθεί και να βρει μια πραγματική δουλειά; Κοιτάξτε αυτό το πρόσωπο: Έκανε το σώμα και την εικόνα της μια αυτοκρατορία πολυμέσων. Δεν σας νοιάζει, γιατί τα έχετε ξαναδεί όλα; Κοιτάξτε αυτό το πρόσωπο: Ξέρει πως ψάχνετε και σας αποκαλύπτει για ακόμη μια φορά το πιο διάσημο σώμα της Αμερικής και εσείς για ακόμη μια φορά κοιτάτε.   Βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες, αισθάνομαι παράξενα περήφανη γι ‘αυτήν. Είναι ολόγυμνη, αλλά ποτέ στο παρελθόν δεν έδειχνε να έχει τον πλήρη έλεγχο. Σπάστε το Διαδίκτυο; Σίγουρα. Το πρόσωπο της Kim Kardashian μας τρολάρει και είναι πολύ όμορφο.  
 
Πηγή: lifo.gr

Συγκλονίζει το βίντεο της Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου – Να φοράτε αντηλιακό» λέει το μοντέλο

221115164838 mariagapi 305110527 473772367946558 5755461261693762487 n

Συγκλονίζει το βίντεο της Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου – Να φοράτε αντηλιακό» λέει το μοντέλο

Στο βίντεο που ανέβασε, το νεαρό μοντέλο δείχνει την τομή στην πλάτη της και τονίζει…

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…