Χτύπησαν τον Κούγια…στην πραγματικότητα

Τί ήθελε να κάνει τη φωτογράφηση, για καλό σκοπό, όπου εμφανιζόταν χτυπημένος; Κάποιοι φαίνεται πως εμπνεύστηκαν από αυτή για να…

kougias

Τί ήθελε να κάνει τη φωτογράφηση, για καλό σκοπό, όπου εμφανιζόταν χτυπημένος; Κάποιοι φαίνεται πως εμπνεύστηκαν από αυτή για να γρονθοκοπήσουν, με σιδηρογροθιές, τον Αλέξη Κούγια στην πραγματικότητα. Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής, της οποίας πρόεδρος είναι ο γνωστός ποινικολόγος, κοντά στο χώρο των ντους όπου κάνουν μπάνιο οι ποδοσφαιριστές.

Ο κ. Κούγιας, μάλιστα, έχασε τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα των δύο δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν. Οι θύτες πήδηξαν από την πίσω πλευρά των αποδυτηρίων και μέσω σκάλας που οδηγεί στα μπάνια έφτασαν στο πρόεδρο των «κοκκινόμαυρων», τον οποίο άγνωστο για ποιους λόγους τον χτύπησαν στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι προσαχθέντες έχουν σχέση με την ομάδα του Πανηλειακού. Αυτή την ώρα ο κ. Κούγιας έχει μεταβεί σε αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια για προληπτικούς λόγους θα πάει σε νοσοκομείο.