Newsroom

Newsroom

H Ξάνθη νίκησε τον ΟΦΗ με 2-1

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε η Skoda Ξάνθη απέναντι στον ΟΦΗ. Το 2-1 έδωσε τους βαθμούς στην Ξάνθη, αλλά η…

ksanthh

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε η Skoda Ξάνθη απέναντι στον ΟΦΗ. Το 2-1 έδωσε τους βαθμούς στην Ξάνθη, αλλά η ομάδα του ΟΦΗ φωνάζει για δύο αποφάσεις του διαιτητή Λαμπρόπουλου προς το τέλος του αγώνα. Και φαίνεται να έχει δίκιο και στις δύο περιπτώσεις.

Στο 6′ ο Τριάδης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους και αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολλές συγκινήσεις, ενώ ώθηση στην Ξάνθη έδωσε η είσοδος του Κάλβο. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής σκόραρε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλλα: στο 55′ με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ (1-0).

Στο 62′, ο Κάλβο με νέο γκολ σημείωσε το 2-0 και αφού η μπάλλα χτύπησε στον Σολάρι και άλλαξε πορεία.

Το 2-1 για τον ΟΦΗ έκανε στο 76′ ο Κουτσιανικούλης. Στο 81′ ο Μιλιάζετς έπιασε το σουτ και η μπάλλα χτύπησε στο χέρι του Ντιέ. Ωστόσο, δεν καταλογίστηκε πέναλτι και αποβλήθηκε ο Κουτσινικούλης για διαμαρτυρία και προφανώς γιατί ο διαιτητής άκουσε ύβρεις.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παπάζογλου με κεφαλιά σημείωσε γκολ, αλλά δεν μέτρησε γιατί καταλογίστηκε φάουλ που δεν φαίνεται να υπάρχει.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος.

Κόκκινη: Κουτσιανικούλης.

Κίτρινες: Μπαξεβανίδης, Τριποτσέρης, Κάλαϊτζιτς, Σολάρι, Μπούρμπος, Ντε Γκουζμάν.

Skoda Ξάνθη: Τσέμα, Παϊτιο, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Φλίσκας, Ντε Γκουζμάν, Ντιέ(85′ Μάνταλος), Σολτάνι, Σουάρες(54′ Κάλβο), Σολάρι, Τριάδης(68′ Βασιλακάκης).

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κάλαϊτζιτς(66′ Λαμπρόπουλος), Μπούρμπος, Παπάζογλου, Μιλιάζετς, Κουτσιανικούλης, Ζε Εντουάρντο(85′ Μακουκούλα), Μακρής, Ογιος(66′ Περογαμβράκης).

ΑΝΕΤΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός έφτασε με άνεση στο 2-0 απέναντι στην Καλλονή.

Στο 8′ ο Παπαγεωργίου είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους και στο 54′ με πλασέ ο Κάσες σημείωσε το 1-0.

Το 2-0 πέτυχε στο 76′ ο Χρήστου.

Διαιτητής: Στυλιάρας.

Κόκκινη: Φαρία( στο 70′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Κίτρινες: Λεάντρο, Παπαγεωργίου, Λαδάκης.

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Χρήστου, Λαδάκης(86′ Μακρυδημήτρης), Ζος, Μπαϊκαρά, Κάσες(77′ Ζεκίνια), Ρομέου, Τζάνης(73′ Εμπόου).

Καλλονή: Σιδεράκης, Βάλιος, Λεάντρο, Ποντάνι, Αλβες, Χωριανόπουλος, Φαρία, Λεοζίνιο, Γκαρσία(83′ Γκάσιτς), Περόνε, Μανούσος(69′ Καζάκης).

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Το 3-0 ήρθε φυσιολογικά καθώς οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι του Πλατανιά.

Στο 27′ ο Μελισσάς έστειλε με κεφαλιά τη μπάλλα στο δοκάρι του Πλατανιά.

Το 1-0 έγινε στο 40′ με μακρινό σουτ του Θεοδωρίδη. Στο 60′ ο Μπόγιοβιτς σημείωσε το 2-0 και στο 67′ με καταπληκτική προσπάθεια ο Καμαρά απέφυγε τους αντιπάλους του για το 3-0.

Στο 83′ ο Ιντζίδης ανέτρεψε τον Μπόγιοβιτς και καταλογίστηκε πέναλτι. Ο Μπόγιοβιτς ωστόσο είδε τον Γεωργαλλίδη να κάνει καλή απόκρουση.

Διαιτητής: Καμπαξής.

Κίτρινες: Αγκιλέρα, Τετέ, Ιντζίδης.

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Γκόλιας, Κούσας, Καμαρά(81′ Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης(83′ Πασάς), Γοδόι, Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης(77′ Παπουτσογιαννόπουλς), Μπόγιοβιτς.

Πλατανιάς: Γεωργαλλίδης, Φερνάντεζ, Δημήτρης, Σιώπης(46′ Γουνδουλάκης), Μπέλιτς, Τόρες, Αγκιλέρα, Κατάι(70′ Μπεριάν), Τετέ, Ιντζίδης, Φάισκα.

Μελέτη: Τα βρήκε σκούρα με τις ερωτήσεις του Σρόιτερ για Τέμπη και υποκλοπές – «Κάποιοι θέλουν να γίνουν αρεστοί» (video)

Μελέτη

Μελέτη: Τα βρήκε σκούρα με τις ερωτήσεις του Σρόιτερ για Τέμπη και υποκλοπές – «Κάποιοι θέλουν να γίνουν αρεστοί» (video)

«Εγώ νιώθω ότι μερικές φορές η υπόθεση των Τεμπών εργαλειοποιείται πολύ και για λόγους προσωπικού…

Μαρίνα Σάττι: Ο απίστευτος λόγος που δέχθηκε επίθεση απ’ το Εκκλησία Online – «Ντροπή σου θα διαμαρτυρηθούμε στην ΕΡΤ» (video)

435694378 1068663774198291 7539433391504642710 n

Μαρίνα Σάττι: Ο απίστευτος λόγος που δέχθηκε επίθεση απ’ το Εκκλησία Online – «Ντροπή σου θα διαμαρτυρηθούμε στην ΕΡΤ» (video)

Δεν γλίτωσε απ' τα χέρια του Εκκλησία Online η Μαρίνα Σάττι

Το Meteo «κύκλωσε» τις 3 περιοχές που θα χτυπηθούν από την κακοκαιρία – Τι θα γίνει με την Αττική

Meteo καιρός

Το Meteo «κύκλωσε» τις 3 περιοχές που θα χτυπηθούν από την κακοκαιρία – Τι θα γίνει με την Αττική

Ιδιαίτερα ισχυρά θα είναι φαινόμενα σε 3 περιοχές της χώρας σύμφωνα με νέα ανάλυση του…

Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως… δεν έκλεισε μάτι για τον Παπανώτα: «Τέλος η πολιτική» (video)

Τσιμτσιλή Παπανώτα

Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως… δεν έκλεισε μάτι για τον Παπανώτα: «Τέλος η πολιτική» (video)

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Παπανώτα