Newsroom

Newsroom

Η Τσακίρης καινοτομεί παρουσιάζοντας τα νέα τραγανά chips με 100% φυσική πατάτα από τη Νάξο!

Η Τσακίρης, συνεχίζοντας να επενδύει στην καινοτομία των προϊόντων της, παρουσιάζει τη νέα σειρά chips περιορισμένης παραγωγής, από 100% διαλεχτή…

5978a3741dc52497788b4651

Η Τσακίρης, συνεχίζοντας να επενδύει στην καινοτομία των προϊόντων της, παρουσιάζει τη νέα σειρά chips περιορισμένης παραγωγής, από 100% διαλεχτή φυσική πατάτα Νάξου.

Με δέσμευση στην άριστη ποιότητα των προϊόντων και προσήλωση στις γευστικές απαιτήσεις και προτιμήσεις των καταναλωτών, η Τσακίρης εμπλουτίζει τη γκάμα προϊόντων της, από 100% ελληνική πατάτα, μέσα από μία γευστική σειρά chips με μοναδικό χαρακτήρα και ξεχωριστή γεύση. Τα πατατάκια από τη Νάξο με έντονο τοπικό χαρακτήρα, αναδεικνύουν το ξεχωριστό προϊόν αυτής της περιοχής, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία και παραγωγή.

Η Νάξος, χάρη στο εξαιρετικό κλίμα και το πλούσιο έδαφός της, φημίζεται για την ιδιαίτερη ποικιλία πατάτας που παράγει, που ξεχωρίζει για τη γεμάτη γεύση της και έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη! Πρόσφατα, στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Πατάτας, η πατάτα Νάξου κατέκτησε το ρεκόρ Γκίνες, καθώς οι παραγωγοί της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Νάξου, με τη βοήθεια των κατοίκων, τηγάνισαν 554 κιλά πατάτας. Πλήθος κατοίκων και επισκεπτών περίμεναν υπομονετικά μέχρι να πιστοποιηθεί το τελικό βάρος και στη συνέχεια να απολαύσουν ένα από τα πιο φημισμένα ελληνικά Π.Ο.Π προϊόντα.

Αναζητήστε την απόλυτη εμπειρία των chips μέσα σε μια συσκευασία που θα σας «ταξιδέψει» στην Ελλάδα. Το μπλε του ελληνικού ουρανού και οι χαρακτηριστικοί ανεμόμυλοι της Νάξου κοσμούν το νέο packaging των chips, τα οποία σίγουρα θα γίνουν η νέα αγαπημένη σας συνήθεια!

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…