Newsroom

Newsroom

Η Τσακίρης καινοτομεί και παρουσιάζει τα νέα Tsakiris Kettle Cooked Chips σε 2 μοναδικές γεύσεις

Η Τσακίρης, καλωσορίζει στην οικογένειά των υψηλής ποιότητας chips της, τη νέα σειρά «Tsakiris Kettle Cooked Chips» και καινοτομεί για ακόμη μία φορά στην ελληνική αγορά! Ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της κατηγορίας και παραμένοντας πιστή στο να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές μια διευρυμένη και σύγχρονη γκάμα προϊόντων, διαφορετικής παραγωγικής διαδικασίας, η Τσακίρης έρχεται να χαρίσει μια μοναδική γευστική εμπειρία στους λάτρεις των Premium Chips!

59ad505a1dc524bb478b45ea

Τα Tsakiris Kettle Cooked Chips παράγονται από αγνά υλικά, με τον πιο φυσικό και απλό τρόπο: Προσεκτικά διαλεγμένες φρέσκες πατάτες κόβονται σε χοντρές ροδέλες και τηγανίζονται σιγά σιγά, σε μικρές ποσότητες, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και να δημιουργήσουν λαχταριστά chips με αίσθηση χειροποίητου. Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης παραγωγικής διαδικασίας είναι … έξτρα τραγανό και πεντανόστιμο!

Τα Tsakiris Kettle Cooked Chips μπορείτε να τα απολαύσετε σε δύο υπέροχες γεύσεις:

Tsakiris Kettle Cooked Chips με Θαλασσινό Αλάτι

Στα Tsakiris Kettle Cooked Chips, τα οποία ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερα τραγανή τους γεύση, το καστανόξανθό χρώμα και την αίσθηση χειροποίητων chips, προσθέσαμε Θαλασσινό Αλάτι και η γεύση απογειώθηκε κάνοντας τα ακόμα πιο απολαυστικά!

Tsakiris Kettle Cooked Chips με Λεμόνι, Ρίγανη και Πιπέρι  

Στα Tsakiris Kettle Cooked Chips πρωταγωνιστούν νότες λεμονιού, ρίγανης και μαύρου πιπεριού, που διεγείρουν τις αισθήσεις και μας προσφέρουν απίθανες στιγμές απόλαυσης! Ένας πρωτότυπος γευστικός συνδυασμός που θα σας «μαγέψει»!

Τα πατατάκια Tsakiris Kettle Cooked Chips διαθέτουν ξεχωριστή γεύση προσφέροντας ένα πραγματικά, μοναδικό προϊόν για μεγαλύτερη και πιο τραγανή απόλαυση… ειδικά για αυτούς που προτιμούν σνακ υψηλής ποιότητας!


Σχετικά με την ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΒΕΕ

Η TΣΑΚΙΡΗΣ ΑΒΕΕ είναι η πρώτη ελληνική εταιρία παραγωγής chips και η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία snacks πατάτας στην ελληνική αγορά. Με μακρόχρονη παράδοση στην παραγωγή chips υψηλής ποιότητας στη Ελλάδα, που ξεκινά από το 1954, και ως θυγατρική εταιρία της Coca-Cola Τρία Έψιλον από το 2004, η εταιρία σήμερα έχει επεκταθεί ευρύτερα στην αγορά των snacks, με ευρεία γκάμα νέων προϊόντων chips. Με γνώμονα την εξέλιξη της κληρονομιάς TSAKIRIS και με σεβασμό στις διατροφικές απαιτήσεις του ελληνικού καταναλωτικού κοινού, κάθε ηλικίας, η μάρκα σταθερά επενδύει σε καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα σνακ με ελληνική ταυτότητα, επιλεγμένες πρώτες ύλες και διεθνείς προδιαγραφές παραγωγής.

Όλα τα προϊόντα πατάτας TSAKIRIS παράγονται σε μία σύγχρονη βιομηχανική εγκατάσταση 25.000 τ.μ. με έδρα την Αταλάντη Φθιώτιδας. Τα Τsakiris Chips, μία από τις πιο αγαπημένες μάρκες των Ελλήνων καταναλωτών, διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, τις άριστες πρώτες ύλες και φυσικά την αξεπέραστη τραγανή γεύση της φυσικής πατάτας. Η ποικιλία των προϊόντων TSAKIRIS περιλαμβάνει, τα Tsakiris Classic Αλάτι και Ρίγανη, all-time flavour από το 1954, τα Tsakiris Sticks, τα πρώτα πατατάκια σε μορφή sticks στην ελληνική αγορά, τη σειρά Tsakiris Chips «Ελληνικές Γεύσεις» με συνταγές και συστατικά από δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, το Tsakiris Τρυπάτο, το καινοτόμο πατατάκι από παχύ φιλέτο chip, με μοναδικό τρυπητό σχήμα και έξτρα τραγανή υφή, σε 3 γεύσεις: Αλάτι, Smokey BBQ, Spicy Pizza καθώς και τα τραγανά Tsakiris Κυματιστά, που μπορείτε να τα απολαύσετε στις γεύσεις Αλάτι, Ρίγανη και Barbeque.

Η ΤΣΑΚΙΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε., με μακρόχρονη παράδοση, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, χρησιμοποιώντας πάντοτε επιλεγμένες πρώτες ύλες, καθώς και στη συνεργασία της με τοπικούς Έλληνες παραγωγούς, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και αξιοποιώντας συνεργασίες με ελληνικούς συνεταιρισμούς. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιείται συνεχής αναβάθμιση του εργοστασίου της εταιρείας στην Αταλάντη Φθιώτιδας, τόσο σε επίπεδο ποιότητας και διαδικασιών, όσο και σε επίπεδο περιβαλλοντικών επιδόσεων, εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες, πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Βίντεο–ντοκουμέντο κατέγραψε τη δράση των διαρρηκτών στα βόρεια προάστια – Κλωτσούν μέχρι να σπάσουν την πόρτα

433589017 703248218462576 2760550193709265598 n

Βίντεο–ντοκουμέντο κατέγραψε τη δράση των διαρρηκτών στα βόρεια προάστια – Κλωτσούν μέχρι να σπάσουν την πόρτα

Bίντεο ντοκουμέντο με τη σπείρα που ξάφριζε σπίτια σε Εκάλη και Νέα Ερυθραία - Αίσθηση…

Έλενα Ακρίτα: Ξεμπρόστιασε τα γέλια Βορίδη και Μιχαηλίδου στη Βουλή – «Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι» (εικόνα)

Ακρίτα 1

Έλενα Ακρίτα: Ξεμπρόστιασε τα γέλια Βορίδη και Μιχαηλίδου στη Βουλή – «Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι» (εικόνα)

Την ώρα που συζητούσαν για τους 57 νεκρούς των Τεμπών, ο Βορίδης με τη Μιχαηλίδου…

Αρπάχτηκαν on air Τζίμα και Πρετεντέρης για τον Καραμανλή: «Αυτό είναι άποψή σου Γιάννη, η δική μου είναι άλλη» (video)

Καταγραφή 13

Αρπάχτηκαν on air Τζίμα και Πρετεντέρης για τον Καραμανλή: «Αυτό είναι άποψή σου Γιάννη, η δική μου είναι άλλη» (video)

Για τη βουλευτική ασυλία και τη δικαιοσύνη στην περίπτωση του Αχιλλέα Καραμανλή αρπάχτηκαν η Ράνια…

Τέμπη: Λαϊκισμός Σκέρτσου – Εμφανίσθηκε με φωτογραφία του αδικοχαμένου του αδερφού

akis skertsos

Τέμπη: Λαϊκισμός Σκέρτσου – Εμφανίσθηκε με φωτογραφία του αδικοχαμένου του αδερφού

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κερδίσει συμπάθειες και συμπόνοια, ο γαλάζιος Υπουργός σύγκρινε την πρόβλημα…

Πύρρος Δήμας: Ξεσήκωσε το Twitter αλλά όχι για κάποιο μετάλλιο – Τα σχόλια για τους φράχτες που έφεραν αντιδράσεις

Πύρρος Δήμας

Πύρρος Δήμας: Ξεσήκωσε το Twitter αλλά όχι για κάποιο μετάλλιο – Τα σχόλια για τους φράχτες που έφεραν αντιδράσεις

Μια φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μια υποψηφιότητα και δυο αναρτήσεις για τον φράχτη στον…