Η "Ταράτσα του Φοίβου" – Το πρόγραμμα του Ιουλίου

Ο Φοίβος Δεληβοριάς πραγματοποιεί ένα παιδικό του όνειρο, δημιουργώντας ένα ολοκαίνουριο στέκι, ένα «αναψυκτήριο» στη μέση της Αθήνας.

5953863c1dc524353c8b45a5

Η «ταράτσα του Φοίβου» με την πιο τεχνικλόρ θεά στο Γκάζι αναμένεται να κάνει τα καλοκαιρινά βράδια μας στην πόλη ακόμια πιο συναρπαστικά, παρουσιάζοντας ένα ποικίλο μουσικοθεατρικό πρόγραμμα.

Παρέα με έναν μόνιμο θίασο, τέσσερις μουσικούς και εκλεκτό συνοδοιπόρο τον Σπύρο Γραμμένο, ο Φοίβος Δεληβοριάς θα υποδέχεται τους καλεσμένους του από τον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, που θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα και θα κάνουν κάτι διαφορετικό από όσα συνηθίζουν.

Εμφανίζονται σε όλες τις παραστάσεις:

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

Τραγούδι: ΝΕΦΕΛΗ ΦΑΣΟΥΛΗ

Μάγος: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Burlesque: LA DANDIZETTE

Το μουσικοχορευτικό ντουέτο ΣΤΕΝΟΣ ΚΟΡΣΕΣ (Άννη Θεοχάρη, Έλσα Λουμπαρδιά)

Τη σκηνική διαμόρφωση του χώρου επιμελείται η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, τη σκηνοθεσία ο Άγγελος Τριανταφύλλου, ενώ τα κείμενα υπογράφουν οι Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος και Κώστας Μανιάτης. Παίζουν οι μουσικοί Δημήτρης Τσάκας, Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου και Yoel Soto.

Η «Ταράτσα» θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη και Πέμπτη -και κατ’ εξαίρεση στις 13 και 14 Ιουλίου, Πέμπτη και Παρασκευή- από τις 9 το βράδυ καθόλη τη διάρκεια του Ιουνίου, του Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα του Ιουλίου

5-6 Ιουλίου: Τάνια Τσανακλίδου-Λένα Κιτσοπούλου-Βύρων Θεοδωρόπουλος

13-14 Ιουλίου: Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Ελένη Κοκκίδου-Γιώργος Χατζηπαύλου

19-20 Ιουλίου: Κωστής Μαραβέγιας-Σταμάτης Φασουλής-Βύρων Θεοδωρόπουλος

26-27 Ιουλίου: Ελένη Τσαλιγοπούλου-Γιώτα Νέγκα-Δημήτρης Μυστακίδης-Ευαγγελία Μουμούρη-Γιώργος Χατζηπαύλου

1οι Αγώνες Τραγουδιών «Ταράτσας»

Ύστερα από συνολικά 304 συμμετοχές και πάνω από 500 τραγούδια, οι 50 που διάλεξε η προκριματική επιτροπή των ραδιοφωνικών παραγωγών από toradiofono.gr, παρουσίασαν τα τραγούδια τους μπροστά στην κριτική επιτροπή που αποτελούσαν οι:

1. ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΜΒΑΚΗ

2. ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ

3. ΦΟΙΒΟ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ

4. ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

5. ΑΓΓΕΛΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

6. ΑΓΓΕΛΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ

7. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚH

Τα 24 καλύτερα τραγούδια ή συνθέσεις και σε κάθε διήμερο της «Ταράτσας» θα διαγωνίζονται από δύο δημιουργοί. Την τελευταία βραδιά οι 12 νικητές θα κλείσουν τη σεζόν της «Ταράτσας» με έναν μεγάλο αγώνα σε μια μουσική γιορτή με πολλές εκπλήξεις.

Την τελευταία βραδιά οι 12 νικητές θα κλείσουν τη σεζόν της «Ταράτσας» με έναν μεγάλο αγώνα σε μια μουσική γιορτή με πολλές εκπλήξεις. Οι τρεις πρώτοι θα βραβευτούν μεταξύ άλλων και με άμεση κυκλοφορία και ραδιοφωνικές μεταδόσεις του τραγουδιού τους.

Info:

«Η Ταράτσα του Φοίβου», Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21.00

Ώρα εισόδου κοινού: 19.30

Τιμές εισιτηρίων καθήμενων

Α Ζώνη: 30 ευρώ

Β Ζώνη: 23 ευρώ

Οι θέσεις καθήμενων είναι σε τραπέζια των 12 και των 8 θέσεων και οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους ότι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Τιμή εισιτηρίου ορθίων: 15 ευρώ (με μπίρα)

Παρέχεται στους θεατές η δυνατότητα να έχουν 20% έκπτωση με την παράλληλη αγορά εισιτηρίου για δύο παραστάσεις του μήνα.

Πληροφορίες: 210 3428272

Προπώληση

TICKET SERVICES

– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39

– Τηλεφωνικά: 2107234567

– Online: www.ticketservices.gr

– Καταστήματα PUBLIC

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…