Η προκλητική εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν – Στέλνει "μήνυμα" στους εχθρούς του

Ιδιαίτερα προκλητική στάση συνεχίζει να δείχνει η Βόρεια Κορέα δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις ασκήσεις που έγιναν από το βλέμμα του Ανώτατου Ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

59007ef91dc524ab1b8b46a1

Οι ασκήσεις έγιναν πριν από μερικές μέρες με πραγματικά πυράστο πλαίσιο των εορτασμών για τα 85 χρόνια από την ίδρυση του στρατού της Βόρειας Κορέας.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Rodong Sinmum ο Κιμ Γιονγκ Ουν έφτασε στο σημείο με ανοιχτή Mercedes συνοδευόμενος από τους κορυφαίους στρατηγούς του. Αφού τον υποδέχτηκε η ηγεσία των στρατευμάτων, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας παρακολούθησε την παρέλαση στην οποία συμμετείχαν στρατιώτες απ’ όλα τα Σώματα.

Έπειτα πήρε τα κυάλια του και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η στρατιωτική άσκηση.


Η άσκηση περιλάμβανε υποβρύχια που έκαναν επιθέσεις με τορπίλες σε εχθρικά πολεμικά πλοία, την ώρα που μαχητικά και βομβαρδιστικά έκαναν χαμηλές πτήσεις πάνω από τη θάλασσα και έριχναν βόμβες στους στόχους.

Περισσότερα από 300 μεγάλου διαμετρήματος αυτοκινούμενα πυροβόλα παρατάχθηκαν στην ακτή και άνοιξαν πυρ συντονισμένα!

«Οι γενναίοι πυροβολητές έπληξαν ικανοποιητικά στους στόχους και οι βολές τους ήταν πολύ σωστές, απέδειξαν τη δύναμη των πυροβόλων μας, δίνοντας μια ανελέητη τιμωρία στις εχθρικές δυνάμεις» δήλωσε ο Κιμ Γιογνκ Ουν, μεταδίδει το Rodong Sinmum.

«Όσο υπάρχει ο ηρωικός Λαϊκός Στρατός, απεριόριστα πιστός στο Κόμμα, η σοσιαλιστική μητέρα πατρίδα είναι απόρθητη και η μέρα της τελικής νίκης θα έρθει», πρόσθεσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν. 








Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…