Newsroom

Newsroom

H Πενέλοπε Κρουζ υποδύεται τη Ντονατέλα Βερσάτσε και γίνεται ξανθιά

H Ισπανίδα ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ θα υποδυθεί τη σχεδιάστρια μόδας Ντονατέλα Βερσάτσε στη σειρά του FOX «Αmerican Crime Story», που γυρίζει πίσω στο χρόνο και διηγείται γνωστές ιστορίες εγκλημάτων που συνέβησαν στις ΗΠΑ.

592581661dc524300b8b4574

Η σειρά, των δέκα επεισοδίων, με τίτλο «Versace/Cunanan» (Βερσάτσε/Κανανάν) θα επιχειρήσει να δει σε βάθος τα γεγονότα της 15ης Ιουλίου του 1997, όταν ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Τζιάνι Βερσάτσε πυροβολήθηκε στα σκαλιά του σπιτιού του από τον κατά συρροή δολοφόνο Άντριου Κανανάν, ο οποίος μετά από οκτώ ημέρες αυτοκτόνησε.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη επίσημη φωτογραφία με την Πενέλοπε Κρουζ ως Ντονατέλα Βερσάτσε. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θυμίζει πολύ την σχεδιάστρια, και εμφανίζεται ανάμεσα σε δύο ημίγυμνους άντρες στην πισίνα της έπαυλης του διάσημου σχεδιαστή μόδας. Για τις ανάγκες του ρόλου, η 43χρονη Ισπανίδα φορά ξανθιά περούκα, βαριά κοσμήματα και πολύ μέικ απ.

Εκτός από την Πενέλοπε Κρουζ, στην πολυαναμενόμενη σειρά συμμετέχει και ο 45χρονος Πορτορικανός τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν, ο οποίος θα υποδυθεί τον σύντροφο του Τζιάνι Βερσάτσε.

Το σενάριο της σειράς βασίζεται στο βιβλίο της Μουρίν Ορθ, «Vulgar Favors», που κυκλοφόρησε το 2000.