Newsroom

Newsroom

Η Παναγιωταρέα απαντά σε troll και το βαφτίζει… συριζαίο

Άμα ο δημοσιογράφος έχει ικανότητες, βρίσκει τα πάντα – και η Άννα Παναγιωταρέα είναι δημοσιογράφος. Το γράφει άλλωστε και στον λογαριασμό της στο Twitter: @anna_journalist. Πόσο πιο σαφές να το κάνει;

5714cdbc1dc524077b8b47b2

Αλλά τι να κάνουμε, ακόμα και οι καλύτεροι καμιά φορά την πατάνε. Όπως έγινε με το γνωστό troll του Twitter που παρουσιάζεται ως «Φαιναρέτη Ρωμανού», δήθεν υποψήφια ευρωβουλευτής του Ποταμιού, και αποφάσισε να… τρολάρει και την Άννα Παναγιωταρέα με αφορμή το ρατσιστικό ανέκδοτο που ανήρτησε χθες στο Facebook και αντί να προκαλέσει γέλια, πυροδότησε μία χιονοστιβάδα αρνητικών αντιδράσεων σε βάρος της.

«Πώς ένα ανέκδοτο που αποτυπώνει την πολυπολιτισμική πραγματικότητα είναι ρατσιστικό;», αναρωτήθηκε η Άννα Παναγιωταρέα στο Twitter, και η απάντηση της «Φαιναρέτης Ρωμανού» ήταν: «Και καλά αυτό, αλλά εσύ βρε Άννα μου πως και δεν έχεις ακόμα πάει σπίτι σου απορίας άξιον!».

Παραδόξως η κ. Παναγιωταρέα δεν μπλόκαρε τη «Φαιναρέτη Ρωμανού» για το σχόλιό της αυτό (όπως έχει κάνει με το μισό Twitter), αλλά της ανταπάντησε: «Φαιναρέτη μου η δική μου απορία είναι πώς εσύ αποτυχημένη υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ δεν σου έδωσανκαποιαθέση.Είσαι με την Ζωή;».

 Εντάξει, έκανε ένα μικρό λαθάκι στη δημοσιογραφική της έρευνα, μπερδεύοντας το Ποτάμι με τον ΣΥΡΙΖΑ, και ένα λίγο μεγαλύτερο λαθάκι αγνοώντας ότι απευθύνεται σε troll και όχι σε υποψήφια ευρωβουλευτή – αλλά είπαμε, και οι καλύτεροι καμιά φορά την πατάνε…  

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…