Η Ουρανία Μιχαλολιάκου είναι υπερπατριώτισσα και γουστάρει την υποκρισία (ΒΙΝΤΕΟ)

Για κάποιο λόγο η Ουρανία Μιχαλολιάκου θεώρησε πως απασχολεί την κοινή γνώμη αν είναι Ελληνίδα και straight, προσπαθώντας να απαντήσει στο βίντεο μιας ακομμάτιστης παρουσιάστριας. Εν πάση περιπτώσει, δικαίωμά της είναι να αυτοπροβάλλει τις υπερπατριωτικές της απόψεις, όπως επίσης δημοσιογραφικό μας δικαίωμά να τις κριτικάρουμε.

589dcca81dc5247d248b45f4

Η συντακτική ομάδα του koutipandoras.gr

Σ’ ένα κακομονταρισμένο βίντεο, η Ουρανία Μιχαλολιάκου παραληρεί, ανάγοντας το ρατσισμό, την ομοφοβία και το σεξισμό -πρέπει να είναι η μόνη γυναίκα παγκοσμίως που υπερασπίζεται αυτή την κοινωνική διάκριση- σε ένστικτο εθνικής αυτοπροστασίας. «Το ένστικτο της προστασίας των δικών μας ανθρώπων το ονομάζετε μίσος;» διερωτάται, αφού μάλλον δεν έχει αντιληφθεί πως διαιρετικές τομές με τάσεις φυλετικής κτητικότητας είχαν όσοι ύψωναν το χέρι τους με τα δάκτυλα της παλάμης ενωμένα. 

Δεν ξέρουμε αν η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου θεωρείται το νέο think tank της Χρυσής Αυγής και γι΄αυτό έκριναν πως πρέπει να είναι αυτή που θα μεταλαμπαδεύσει την έρπουσα ρατσιστική ρητορική στους νέους ανθρώπους, σίγουρα όμως ξέρουμε πως ακούγεται υποκριτικό -μία έννοια που δεν αρέσει καθόλου στην ίδια- η Ουρανία Μιχαλολιάκου να ψευδοαναρωτιέται για την απόκριση των προσφύγων σχετικά με τα μαθήματα έμφυλης ταυτότητας. Ίσως, βέβαια, αυτή να ήταν και η ανησυχία του υπόδικου Γιάννη Λαγού όταν εισέβαλε με τραμπουκισμούς στο σχολείο του Περάματος και όχι επειδή δεν θέλει να μπουν τα προσφυγόπουλα στο σχολείο. Επίσης, φαντάζει αδιανόητο στο μυαλό της Ουρανίας να υπάρχουν τρανς και ομοφυλόφιλοι στη Συρία και απ’ όπου αλλού προέρχονται οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που φτάνουν στην Ελλάδα. 

Σχετικά με το «μουσουλμανικό εθνικισμό» μάλλον δεν της εξήγησε κανείς ότι οι πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή έφυγαν για να γλυτώσουν από το μουσουλμανικό φονταμενταλισμό και όχι επειδή κάποιος Μιχαλολιάκος ήρθε στην εξουσία. «Όχι δεν είμαι gay, είμαι straight» λέει, χωρίς να διευκρινίζει τι πρέπει να κάνουν όσοι επέλεξαν διαφορετική ταυτότητα φύλου, αφού οι ομοφυλόφιλοι δεν χωρούν στην Ελλάδα της κόρης του Μιχαλολιάκου.

Και αφού καμώνονται πως είναι ένα αντισυστημικό κόμμα, τώρα που η Ουρανία έχει πάρει το κολάι με τις δημόσιες εμφανίσεις, ας μας απαντήσει: Από πού αντλεί χρηματοδότηση η Χρυσή Αυγή;


Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

autias koinonia

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πορεύεται με... σιγουριά μετά την χθεσινή δημοσκόπηση και δείχνει την…