Newsroom

Newsroom

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος στην ΑΒ Βασιλόπουλος

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος εισέρχεται στην αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος με τη διανομή τριών σημαντικών κωδικών σε επίπεδο μεριδίου και καινοτομίας.

5a01a3d21dc5248d068b49e5

Πρόκειται για την κρέμα βαλσάμικο ΠΑΝ, την κρέμα βαλσάμικο ΠΑΝ με Σύκο και την κρέμα λεμονιού ΠΑΝ. Η συνεργασία ξεκινάει με την είσοδο των προϊόντων ΠΑΝ σε 75 καταστήματα της γνωστής αλυσίδας τα οποία τοποθετούνται κυρίως στο Νομό Αττικής ( με έμφαση στα βόρεια και νότια προάστια) αλλά και στην Περιφέρεια.

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ξιδιού και συναφών προϊόντων στην Ελλάδα κατέχοντας σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά και ηγετικό μερίδιο σε πιο εξειδικευμένα προϊόντα, όπως το βαλσάμικο ξίδι με μέλι και το βαλσάμικο ξίδι με ρόδι. Τα προϊόντα ΠΑΝ έχουν παρουσία στις μεγαλύτερες αλυσίδες super market αλλά και σε επιλεγμένα boutique σημεία σε όλη την Ελλάδα, διανέμονται αποκλειστικά από την Οξοποιία Ζαφειρόπουλος, η οποία έχει και την ευθύνη του προϊόντος από την συλλογή της πρώτης ύλης έως την εμφιάλωση και διανομή της.

Η επιτυχής εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας σε 35 συνολικά χώρες εντός της Ε.Ε αλλά και εκτός, λ.χ Η.Π.Α, Καναδάς, Γερμανία, Ρωσία αποτελεί απτή απόδειξη της εξελικτικής της πορείας με τις εξαγωγές να ανέρχονται ήδη στο 20% του συνόλου της παραγωγής της.

Οι βαλσάμικες κρέμες ΠΑΝ δεν περιέχουν ζάχαρη καθώς παράγονται με βάση τον συμπυκνωμένο μούστο σταφυλιού, μία τεχνογνωσία που ακολουθεί η οικογένεια εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος, επικεφαλής του τμήματος R&D της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος δήλωσε: «Σχεδιάζοντας με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα την παρουσία των προϊόντων ΠΑΝ στην ελληνική αγορά, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτή τη σημαντική συμφωνία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς πρόκειται για μία αλυσίδα με σημαντική πορεία στον κλάδο ενώ οι βαλσαμικές μας κρέμες έρχονται κοντά σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές. Με τη σύναψη μίας ακόμη σημαντικής συνεργασίας επιβραβεύονται οι κόποι μας, μίας σταθερής και αδιάκοπης παρουσίας στην ελληνική αγορά εδώ και μισό αιώνα.»

Σχετικά με την Οξοποιία Ζαφειρόπουλος

Η εταιρεία Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος ιδρύθηκε το 1979, από την ομώνυμη οικογένεια. Σήμερα, μετά από σχεδόν 40 χρόνια ζωής, διατηρεί ως έδρα της, το Πικέρμι Αττικής. Το ιδιόκτητο εργοστάσιό της καταλαμβάνει έκταση 10.000 τετραγωνικών μέτρων, με τέσσερις ανεξάρτητες γραμμές εμφιάλωσης και δυνατότητα παραγωγής και εμφιάλωσης άνω των 6.000 τόνων ετησίως, ενώ, παράγει ξίδι και συναφή προϊόντα, αποκλειστικά από φυσικές πρώτες ύλες.

Στην υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης βαλσαμικού ξιδιού και κρέμας, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, για την επίτευξη σταθερής ποιότητας τελικού προϊόντος. Παράλληλα, οι παραδοσιακές μέθοδοι παραγωγής παραμένουν ενεργοί, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο για την διατήρηση του αυθεντικού χαρακτήρα των προϊόντων. Οι συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια παραγωγής εξασφαλίζουν τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων ΠΑΝ.

Η εταιρεία διαθέτει ένα άριστα οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων που διαθέτει και προωθεί τα προϊόντα της σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες super-markets της χώρας αλλά και σε επιλεγμένα boutique σημεία σε όλη την Ελλάδα, κατέχοντας σημαντικό μερίδιο.

Η εντατικοποιημένη δραστηριοποίηση της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος διαφαίνεται και από την επί πολλά συνεχόμενα έτη σημαντική αύξηση του ετήσιου τζίρου.

Εκτός από την εγχώρια δραστηριότητα, η εταιρεία έχει και μία δυναμική εξαγωγική δραστηριότητα σε 35 χώρες εντός της Ε.Ε αλλά και χώρες όπως οι Η.Π.Α και η Ρωσία. 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…